Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Cd-rom på bærbar pc har forsvunnet..


Anbefalte innlegg

Hei folkens

 

Jeg kjøpte meg en Fujitsu siemens bærbar pc forleden, en av typen amilio 1650G. har så vidt hatt den i en uke, og nå plutselig da jeg skulle høre på cd på pcen så var Cdromen borte, jeg har søkt etter drivere og software på fujitsu download sida, men finner ingenting.. Det som er så rart, er at cd-rom irker nå plutselig ikke som den har "eksistert" :hmm: , fordi når jeg ser etter cd-rom stasjonen på enhetsbehandling er den borte, og den vil ikke åpne seg heller når jeg trykker på den så jeg får matet den med skiva mi, den er som topic sier, forsvunnet eller død.. noen som har noen råd eller vet hva jeg må gjøre?.. er så himla kjipt å sende den inn til reperasjon når jeg såvidt har hatt maskinen i 1 uke..

 

tusen takk for all hjelp.

 

mvh

 

Xjobat

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Hei folkens

 

Jeg kjøpte meg en Fujitsu siemens bærbar pc forleden, en av typen amilio 1650G. har så vidt hatt den i en uke, og nå plutselig da jeg skulle høre på cd på pcen så var Cdromen borte, jeg har søkt etter drivere og software på fujitsu download sida, men finner ingenting.. Det som er så rart, er at cd-rom irker nå plutselig ikke som den har "eksistert"  :hmm: , fordi når jeg ser etter cd-rom stasjonen på enhetsbehandling er den borte, og  den vil ikke åpne seg heller når jeg trykker på den så jeg får matet den med skiva mi, den er som topic sier, forsvunnet eller død.. noen som har noen råd eller vet hva jeg må gjøre?.. er så himla kjipt å sende den inn til reperasjon når jeg såvidt har hatt maskinen i 1 uke..

 

tusen takk for all hjelp.

 

mvh

 

Xjobat

6933822[/snapback]

 

Du kan jo prøve en restore.f8 når maskinen boter.Slik at du setter den tilbake til det tidspunktet den fungerte.

Lenke til kommentar
har du prøvd og bare ta den ut og inn da?på min fsc så er det en sak jeg må skyve til siden under pc'n og dra cdrom ut..prøv det.

6933906[/snapback]

 

 

kan du beskrive den knappen, eller fortelle meg litt nøyere hvordan jeg får den ut? har lett etter guide i manualen men fant ingenting angående å ta ut cd-romen.

Tror du det går på min Fsc? :hmm:

 

mvh

 

Xjobat

Lenke til kommentar

Heisann! Har det samme problemet med en Dell Inspiron 1150, så jeg låner denne tråden litt.

 

Fikk feilmelding fra BIOS helt i oppstarten her om dagen, at den ikke fant noe device i den såkalte "Modular Bay", hvor jeg har forstått at DVD driven ligger. Har opplevd at DVD faller ut nå og da tidligere, men aldri fått en slik melding, og det har som regel løst seg etter en reboot.

 

Er ikke mulig å ta ut DVD'en på en enkel måte, må dessverre skru av en hel del deksler for å komme til monsterets indre.

 

Skrudde opp noen deksler og kikka litt, men fant ingen løse deler. Skrudde sammen igjen, starta opp - og sannelig var driven på plass igjen. Jubelen stod i taket, helt til jeg skulle sette inn en CD - borte var den igjen.

 

Det virker som det er dårlig kontakt - noe som har løsna der inne. Ingen problemer med å boote fra driven - alt fungerer til jeg gjør noe med den fysisk. Altså liten tvil om at det er noe annet enn hardware relatert.

 

Om noen har opplevd liknende er jeg takknemlig for tips & triks.

 

-Lazwola

Lenke til kommentar

Har du prøvd å søke etter ny maskinvare,når den forsvinner.?.Har du sett inne i enhets behandlinga om du har noen konflikter?

 

Feilsøking av error og poste dem her.

 

Høyreklikk på min datamaskin.velg egenskaper.velg avansert i mappene.I startup and recovery trykker du på settings.Her inne huker du av automatisk restart.

 

og..

 

velg start-kjør.skriv eventvwr

Kikk inne i der og se på feilene.dobbelklikk på eventuell error for å få mere opplysninger.

Lenke til kommentar

Ingen konflikter, ingen enheter å finne i maskinvaresøk.

 

Reinstallerte WinXP Home i går kveld/natt - som forøvrig var grunnen til at jeg måtte ha driven oppe å gå - og har faktisk ikke opplevd problemet siden da, noe som nok kan tyde på at det var sw relatert likevel. Hva som feilet den? Well, beats me... :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...