Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Windows koble til riktig nettverk


Ma

Anbefalte innlegg

Jeg har et problem med det trådløse nettverket, og lurer på om noen kan hjelpe meg litt. For en liten stund siden oppdaget maskina en ny plug and play-enhet, og browseren åpnet en ip-adresse til en router jeg ikke har. Jeg har Linksys og tror siden som ble åpnet var om en Jensen router eller noe. Jeg hadde ikke plugga i noe nytt. Etter dette har jeg også alltid blitt koblet til et annet usikret nettverk enn det som står i mine foretrukne nettverk, og Windows klarer ikke konfigurere innstillinger for trådløst nettverk (er alltid ikkekrysset av når jeg logger på).

Kan det være noen som har installert et router fra et annet sted på mitt nettverk?

 

Hvordan får jeg Windows til alltid å styre hvilket nettverk jeg skal logge på. Når jeg krysser av der finner Win alltid mitt nettverk og kobler til det.

 

Er det mulig jeg har selv på en eller annen måte opprettet det nye nettverket? Og hvordan sletter jeg i så fall det? Er så dumt å hele tiden bli koblet til et usikret nettverk.

 

 

Håper noen kan hjelpe.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dette har nok ikke noe med routeren å gjøre. Dette er et typisk problem, knyttet til ditt nettverkskorts medfølgende programvare. Det er denne programvaren som har overtatt kontrollen.

 

Du kan enten gå inn i programvaren som fulgte med kortet ditt, og stille om til at windows skal ta seg av trådløsinnstillingene. Ellers kan du opprette en profil i programmet, der du legger til nettverket ditt.

 

Til slutt kan du også prøve å avinstallere programvaren til trådløskortet. Vær klar over at du da også risikerer å avinstallere driverene til kortet, slik at det ikke vil fungere på noen måte.

Lenke til kommentar
Du kan enten gå inn i programvaren som fulgte med kortet ditt, og stille om til at windows skal ta seg av trådløsinnstillingene. Ellers kan du opprette en profil i programmet, der du legger til nettverket ditt.

6884010[/snapback]

Tusen takk for svar! Jeg har stilt inn slik at Windows skal ta seg av innstillingen, plus at jeg har nettverket mitt blant foretrukne nettverk. Men dette må jeg inn og forandre på ved hver oppstart, og det begynner jeg å bli litt lei av.

 

Hvordan kan jeg stille inn slik at jeg ikke blir koblet opp til andre nettverk? Og er det noen sted jeg kan se hvilke nettverk jeg har opprettet (bortsett fra listen over foretrukne nettverk)?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...