Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Endret infrastuktur hos Telenor Avidi. Har tilkoblingsproble


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tror ikke Kabel-nett er helt likt ADSL. Trenger ikke ID/passord, kabel-modemet ble innstallert av Telenor sin innstallatør.

 

Jeg fikk posta denne mailen fordi jeg har koblet Pc'n direkte til Kabelmodemet (og ikke via ruteren).

 

På kundeservice sa de også at det har vært mye nedetid. Skal forsøke igjen imorgen (senere i dag). Det blir jo en time lengre å sove i natt.

Lenke til kommentar

Fikk brev fra Avidi i forrige uke om at de endrer infrastrukturen fra og med forrige(!) torsdag. Min Vigor 2200E, med nettleverandør Telenor Avidi (internett over Kabel-TV nett) fungerte fint frem til idag. For å komme på nett må nå PC'n kobles direkte til kabelmodemet.

 

Ved bruk av Vigor 2200E kommer nå feilmelding ".../DNSERROR.HTM" og deretter "åpnes" den vanlig feilsiden som kommer når http-adressen er ukjent.

 

Telenor kundeservice kunne opplyse at deres DNS-server har Primær IP-adresse:148.122.208.99, Sekundær: 148.122.161.3. Adressene er forsøkt satt inn i kabelmodemmenyen "DHCP Setup" uten at det hjalp.

 

Noen som har tips om hvilke endringer som må gjøres i oppsettet av VIGOR 2200E?

 

RESULTAT (redigert inn)

Det måtte flere telefoner til både Telenor kundeservice og ruterleverandør. HOVEDPROBLEMET var at IP-adressene på DNS-serveren til AVIDI ikke virker!!!. Nå har jeg satt inn DNS-server til Telenor ADSL. Disse er: Primær 130.67.15.194. Sekundær: 130.67.60.70. Oppgitt av ruterleverandør og senere bekreftet av T.k. Denne tillempingen med bytte av DNS-server går så lenge en forholder seg til samme internettleverandør (les: Telenor). Håper andre blir hjulpet.

 

[ Denne Melding var redigert av: kint på 2002-10-29 16:34 ]

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...