Jump to content
Sign in to follow this  
rstange

hjelp til kjøp av lcd:-)

Recommended Posts

Har begynt å spare de stakkars pengene jeg tjener til ett lcd display til macen. Jeg vil ha ett display over 23" da jeg jobber mye med bilder og dreamweaver samtidig. Ofte kjører jeg 8-9 apps samtidig på den stakkars macen, og fort blir det mye for et 15" display. Siden pengene ruller sakte inn og jeg til nå kun har skrapet sammen 1800,- tar det nok enda noen månder før jeg får kjøpt meg ett orntlig display. I mellom tiden sikler jeg bare etter de displayene jeg har lyst på. Nå sitter valget mellom denne fra dell, og apple cinema 23". For meg er det ikke viktig at det er apple. Vil bare vite hvorfor jeg bør velge dell forran apple.

 

Lurte også på om noen kan gi meg tips til hva jeg bør se etter. F.eks. hva betyr 1000:1 contrast framfor 700:1 og 450 cd/m2 brightness framfor 400 cd/m². TCO99 f.eks. hva betyr det? Trenger litt tips til hva jeg bør se etter på displayene jeg vurderer :-) slik at jeg kan utelukke noen.

 

Om noen lurer, film titting, bilde behandling, film redigering (lite), surfing og hjemmeside laging er det jeg i hovedsak bruker macen til, så trenger ett display til slike typer ting. Altså ikke ett display med 2ms fordi det er bra til spilling! Hvor setter dere grensen for ms? Hva funker f.eks. ikke til film?

 

Ellers, er det noen som vet om hvor man skal lete for å finne glossy display? Jeg (fikk tips) har kun funnet 20" med glossy. Finner jeg ikke over 23" med glossy? Om det finnes, noen som kan anbefale ett? Vil gjerne ha display med glossy :-)

 

-Takk for hjelp og tips :-D

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...