Gå til innhold

-AMD, Intel, Nvida og ATI-


Anbefalte innlegg

Hei

 

Ble ganske satt ut her forleden når AMD kjøpte opp ATI. Hadde nemelig tenkt å kjøpe et nytt AMD(AM2) system med Nvida grafikkort. Disse planene ble imidlertidig spolert av det omdiskuterte oppkjøpet av ATI. :mad:

 

Har derfor lurt på om jeg skal kjøpe et Intel + Nvida system (har Nvida grafikkort (GeForce 7900GT). Fordelene med dette er at jeg ikke trenger å være redd for at leverandørene slutter å produsere hovedkort som er kompitable med begge produsentene. Ulempen er på den andre siden at jeg må vente på at Asus eller en annen hovedkort-produsent lager et kort med brikksettet Nvidia nForce 590 SLI (Intel ed.).

 

Som dere forhåpentlig har forstått nå er dilemmaet mitt hvilkene produsenter jeg burde kombinere (ATI er utelukket etter bittre erfaringer), så vil kanskje sytemet mitt være oppe å kjøre i løpet av uka :w00t: .

 

Håper på mange tanker og meninger :) .

 

Rakash :thumbup:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nå er det vel ingen grunn til å boikotte ATI pga det oppkjøpet enda. Det tar jo tid før produkter som eventuelt er optimalisert for ATI + AMD kommer. På samme måte er det vel ikke kommet noe som gjør Intel + Nvida bedre heller.

 

Hvis du skal ha Intel + Nvida er vel et system med en core 2 duo CPU mange skal ha nå for tiden. Eneste problemet er at det kan være vanskelig å få fatt i CPU.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...