Gå til innhold

Trenger PS2 Modchip loddehjelp/spørsmål


Anbefalte innlegg

Oobs, kanskje jeg postet topicet feil sted :S Hvis jeg gjorde det, kan ikke en mod/admin flytte det til riktig plass? Takk ^^

 

Hei! Første post ^^ yay :p

Først og fremst vil jeg be dere som vil diskutere hvorvidt det er lov med modchip i PS2'n sin, diskuter ett annet sted. Jeg trenger hjelp, og _ikke_ whinere :p

 

OK.

Jeg har skaffet meg denne Aladin 75+ chippen. Jeg har en kamerat som skal lodde den for meg, og jeg har skrudd den opp (øvde meg :p ) for å kikke litt...

 

Jo, det jeg lurer på er følgende:

 

1. Chippen er jo knøttliten, så selvsagt kan ikke den dekke hele motherboardet :p , derfor trenger jeg kabler som jeg kan strekke fra chippen til de loddepunktene som er for langt unna. Er det noen som vet hvor man får kjøpt det? Helst ikke nettbutikk ettersom jeg ikke vil vente på levering etc. Eller kanskje det er noen her som selger meg det?

 

2. La oss nå si at jeg har chippen ferdig loddet og klar inne i PS2 en min (vanlig PS2). Jeg har lyst til å spille et utenlandsk spill som jeg har klart ved siden av meg, men før jeg setter i spillet å kan spille: er det noe mer som jeg må gjøre da? Installasjon av noen form som må utføres, vend PS2' på hodet og løp en gang rundt huset, rist den eller er det bare å slenge i spillet og starte eventyret :p ?

 

Takker!! Please gi meg en grunn hvis en mod/admin har lyst å stenge dette emnet :p

Endret av Mizuti
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er uten tvil lov å mode din PS2. Moding vil gi deg, som du vet, muilighet til å spille backup av dine orginale spill og importerte spill fra ex. USA. Du vil selvsakt miste garantien på din konsoll.

 

Svar 1.) Små kabler til din chip kan skaffes i alle butikker som selger f.eks. bilsterio, småelektiske arikkler, som biltema, clas ohlson eller lignende butikker. Er ikke sikker på tykkelsen på kablebe, men det vet sikkert stedet du kjøpte chipen.

 

Svar 2.) Etter du har chipet en PS2 skal det ikke vare noe spessielt mer som må gjøres. Etter det jeg vet er det ingen Bios som skal endres.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...