Gå til innhold

Erfaringar med Thinkpad Z60m?


Anbefalte innlegg

Treng ein bærbar pc studiebruk, hovudsakleg på lesesalar og til reising. Har alt ein bra stasjoner pc til spel og tyngre oppgåver, så grafikk, fart osb. er ganske uvesentleg. Reiser litt, men pc'en vil i all hovudsak bli brukt til enkel surfing og word, excel osb.

 

Det viktige er altså batterikapasitet og støynivå. Blir fort irritert sjølv når studentar kjem med bråkete "studenttilbod" på lesesalen, og vil helst unngå å skapa irritasjon sjølv. Dell Latitude X1 passar meg unekteleg bra, men vil helst ikkje ut med meir enn rundt 10.000...dessutan var jo batterilevetida til thinkpad langt betre, og det utan MultiBay ekstabatteri. Likte òg tryggleiksfunksjonane...

 

"Støynivået på maskinen er også greit. Viften går dessverre det meste av tiden når strømmen er koblet til, men viftestøyen til vanlig er knapt hørbart"

 

Det store spørsmålet for meg blir difor kva "knapt hørbar" vil seia. For susing frå bærbare treng ikkje vera særleg høg for å overdøva stilla...

 

Dersom dette er greit, er det jo mange ulike modellar ute på marknaden, der eg trur eg går for den billege med 512 mb ram og 40gb harddisk. Men manglar det meir på denne, eller er den elles lik som den som vart testa her på hardware? ( http://www.hardware.no/tester/baerbar_pc/t...ad_z60m/20957/5 )

Endret av krepsos
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Z60m er fjorårets versjon (lansert i november 05?) til TP Z-serien.

Det skal være en Z61m ute, men denne koster sikkert en del mer :)

 

m-versjonen er 15" og derfor litt større en Z60t, men har til gjengjeld bedre skjermkort, men bråker sannsynligvis mer.

 

Det finnes et program som heter tpfancontrol som skal hjelpe til med støy fra TP-vifter. Siste TP bios (i hvertfall til T-serien) fikset visstnok mye det med lyd.

 

Anbefaler deg å sjekke http://forum.thinkpads.com, et forum som drives av TP entusiaster.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...