Gå til innhold

Den store kampsport tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Grunnene til at jeg misliker mange TMA stilarter, dette er høyt respekterte personer innenfor sine respektive stiler:

 

 

G. Dillman

 

Ninja

 

 

 

 

"Karate fyren har lilla belte i BJJ og er MMA fan. Aikido mannen påsto at Pride var bare tullball og at han var uberdødelig (ikke fikk lov til å fighte i konkurranser pga det osv).

 

Veddemålet var at om mr Aikido vant, måtte mr Karate gi han $50.000. Om mr Karate vant, måtte mr Aikido stenge skolen sin innen 2 uker :D"

7881825[/snapback]

 

Haha. Skjønner deg hvis det er dette du ser på som kampkunst. For noe tull.

Ingen seriøs Aikidoka ville ha blitt med på noe slikt, eller sagt noe som han sier. Hvis det du sier stemmer.

Dette er mer hva du kan kalle kampsport igjen. Vet det er TKD og at en MMA ville mest trolig grisejult dem når du skal ta hensyn til vekt o.l, men mye mer morsomt igjen.

Og det jeg liker og interesserer meg litt for, Aikido.

http://www.youtube.com/watch?v=-RaUpEMpxuY

 

 

Faen hvor jeg elsker den mannen :love:

7886008[/snapback]

 

Har skjønt det :D

 

 

Mattthew Mullins er en skuespiller og akrobatør. Det eneste håndfaste de viser av han er at han har andregradert svart belte i karate. Noe som forteller meg at han er veldig ineressert og har noe peil på det. Ikke noe mer. De sier han også er våpen expert. Det kan jeg uten å ha sett han bruke det, si er høyst overvurdert.

 

Det jeg derimot er enig med martin-sama om er at MMA ikke er noe for de som ikke driver med et. Med en gang jeg så det fikk jeg avsmak. Jeg tviler ikke ett sekund på at det ikke er effektivt. Men mangelen på kontrolerte innøvde bevegelser og brutaliteten får meg til å ikke like det.

Hver sin smak.

Endret av SteffenG
Lenke til kommentar

Alltid like deilig å se TKD-folka sparre uten guard, det er ikke rart at de sparker hverandre rett ned da :!:

 

Aikido er ca. like håpløst dårlig. Hva hindrer meg fra å slå vekk grepene fra hånda mi når de drar?? ingenting..I tillegg til dette lærer de verken spark eller forsvar mot spark før på svartbelte nivå

 

Hapkido er (hvis mulig) enda dårligere

 

lo forresten godt av det ninjutsu klippet Göncz linka til :)

Lenke til kommentar

Nå var det lite liv i denne tråden, syntes jeg. Det er blir for dumt. :)

 

Spør du meg:

Når det kommer til sammenligninger av ren TMA (traditional) og MMA (mixed): la være. det er et morsomt tankespill, men det er i realiteten litt som å sammenligne epler og bananer eller sebraer og gnuer. Det bare funker ikke. :)

 

 

PS: Når det kommer til godeste Fedor er det Sambo og Judo han har trent i en årrekke.

 

PS2: Er det noen som trener på Frontline her?

Endret av rasgar
Lenke til kommentar

WTF er i mange klubber veldig sparringsorientert siden dette er den olympiske grenen og mange er konkurranserettet. Dette er dog veldig individuelt, mange WTF-klubber fokuserer også mye på mønster/teknikk. Akkurat som mange ITF-klubber fokuserer på sparring.. :) Dette er nok helt avhengig av klubb og bakgrunn. (og ikke minst: egeninteresse).

Lenke til kommentar

@ Lineplx:

 

hvordan sliter du med venstre sparkene? Er det venstra du sliter med når det kommer til boksinga også? Effektiv stepping (spark) er noe som ofte tar litt tid å lære seg, samt at man veldig ofte er ganske stiv i hofta i begynnelsen. Øving gjør mester. :)

 

@PureChaos:

 

Nei, jeg har ikke trent FL lenger enn siden starten av August. (Har riktignok trent MT og kickboksing aldri så liten stund andre steder før det) :)

Endret av rasgar
Lenke til kommentar

Ahh så dritt. Var sååå motivert for å dra på trening på tirsdag, og stakk tidlig ut med en kompis for å sjekke hvordan det var å trene i Gi, før jeg skulle det på Frontline. Jeg følte meg litt slapp, men trodde det skulle gå over. Det ble verre og verre, og jeg orka ikke gjøre noe, så jeg kunne ikke dra på trening og har ligget hjemme nå i 3 dager! :( MÅ komme meg på trening på tirsdag igjen!!

Lenke til kommentar

Martin-sama: Takk! :D

 

Var hos legen og fant ut at det er lungebetennelse og skal gå på 10 dagers penicilin kur, og legen sa at jeg ikke skal trene før kuren er over. Så kjiipt! :(

 

Men nå skal jeg ikke plage dere mer med sykdomspratet mitt, DISKUTER KAMPSPORT FOLKENS!

Endret av PureChaos
Lenke til kommentar

nja, jeg trener KunTao, det er en slags variant av kung fu, selv om KunTao stammer fra kinesere som utvandret til Indonesia, hvor de møtte Silat :)

 

Jeg så litt på teknikken til en som har trent det på skolen min, men ble ikke akkurat imponert. Han viste meg hovedsakelig hvordan kung fu gjør litt forskjellige spark, men han var veldig åpen, og sparkene hadde ikke noe særlig kraft.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...