Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

PC'en vil ikke skru seg på..


Anbefalte innlegg

Hallo folkens.

 

Jeg har et problem med pcen min. Etter at en kompis satt hos meg og skulle se på noen av Neon Lysene inni pcen min, dro han ut kabinett døren, og der henger det en vifte med ledning, så har han da klart å få dratt ut noe eller ødelagt noe, for de 2 første gangene jeg prøvde å skru på pcen etterpå, så ville den på, og kom til da den skal laste inn Windows, men da "frøys" den der. Den bare loadet og loadet i evigheter.

 

Så prøvde jeg å skru på pcen etterpå, da kom den på i 2 sekunder, før den slo seg av, av seg selv. Neste gang fikk jeg ikke noe kontakt, den ville ikke på, så tok jeg ut kontakten fra støpselet i veggen, før jeg dyttet den inn igjen, da gikk den på. Samme drillen igjen, 2 sekunder så slo den seg av. Men nå vil den ikke på i det heletatt, noen som har noe peiling på hva som isåfall er ødelagt, og hva som kan være grunn til at den ikke vil på? Jeg har tatt ut og inn RAM-brikkene, har tatt ut og inn de fleste kabelene til hovedkortet. Og tatt ut og inn kabler til CD-ROM og Harddisker. Utrolig irriterende, i og med at jeg bruker pcen ofte.

 

Håper ikke dette ble for rotete. Takk for svar på forhånd, håper virkelig noen snille sjeler der ute kan ta seg tid til å hjelpe en fortvilet 16 åring uten pcen sin.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er nok en løs kabel ett eller annet sted, muligens med noen ledere som har kontakt med jord(kabinettet). Han trakk ikke ut kontakten mens maskinen sto på ?

 

Kan jo hende noe er røket takket være det, dersom du har vært uheldig.

 

 

_nifty_

Lenke til kommentar

Det virker på meg som strømforsyningen starter men ikke får power good-signal. Gå over de minste kablene som hånderer signal for leds og av/på brytere mot kabinettet..kanskje noen av disse har falt ut? Har du mulighet for å feilsøke med en annen strømforsyning?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...