Gå til innhold

Remote desktop og Skype


Anbefalte innlegg

Jeg har ett litt sært problem jeg håper noen kan hjelp meg med. Jeg vil bruke Skype over RDP. Måten jeg har tenkt å gjøre det er å installere skype på en gammel laptop, kjøre mic direkte inn på den, men lyd ut skal gå over rdp (rdp lyd driveren støtter jo ikke mic inn) Problemet er at når man kobler til med rdp så kan man ikke velge å bruke det interne lydkortet på laptopen til å ta seg av micen. dette fører til st Skype får en feilmelding fordi den ikke finner noen sound recording device...

 

Så tingen er at jeg i RDP oppsettet vil huke av for bring sounds to this computer, (lyden fra Skype funker jo fint over rdp) og bruke mic inngangen på laptopen for lyd inn. I teorien skal jo dette gå an. Men micrososft har jo gjort det slik at det ikke går å velge det interne lydkortet når man kobler til med RDP...FRustrerende... Er det noen som har en løsning?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hæ? Jeg får valgt det interne lydkortet over RDP, og bruker det til å spille musikk på anlegget mens jeg sitter i sofaen. Som jo bare er 2 meter unna den andre maskinen, men jeg syns det var fancy..

Da har jeg Local resources>remote computer sounds: leave at remote computer. Men der har du ikke ok lydkort? Hvorfor ikke bare kjøre skype på den maskinen du sitter ved?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...