Gå til innhold

Programmeringshjelp? Håndtering av nettauksjoner


Anbefalte innlegg

Jeg håndterer hundrevis av nettauksjoner i uken, og legger ut auksjoner som varer 2-3 dager i slengen. Når det nærmer seg auksjonsslutt går jeg inn på hver enkelt auksjon som ikke har fått bud, for å legge til mer tid slik at auksjonen ikke avsluttes.

 

Er det mulig å få til noe som kan gjøre dette automatisk, dvs legge til mer tid på auksjonene sekunder før de avsluttes, dersom det ikke har kommet inn bud på dem?

 

Kan noen hjelpe? Pris?

 

Mvh. Linda

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

hvilken side er det snakk om?

 

teknisk sett: om de har et godt API ("webservices" o.l.), slik som f.eks. amazon.com og andre litt større sider gjerne har bør dette gå greit.. alternativet er å lese av siden og parse, noe som fort blir himmla styrete og "brekker" lett når de gjør endringer på siden

 

etter en kjapp tur innom qxl.no ser det ikke ut til at de har et API tilgjengelig :( .. (kanskje man skulle tatt kontakt og tipset dem om at dette hadde vært kjekkt)

Lenke til kommentar
Det er Qxl... er det virkelig ingen mulighet  :(

 

Mvh. Linda

6188906[/snapback]

 

Ingenting er umulig. Har selv laget løsninger som gjør lignende ting som du beskriver. Brukte Perl, og en modul jeg i farten ikke husker navnet på. Nå kjenner jeg ikke til QXL og hvordan deres sider fungerer, men på generelt grunnlag vil jeg si at dette absolutt ikke er uoverkommelig.

 

Hilsen

 

Werner

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...