Gå til innhold

TES: Hva skal jeg gjøre med Jensine?


Anbefalte innlegg

Jeg er på level 1 og skal finne alle de fire bøkene, og nå har jeg i oppdrag å gå til Jensine. Hva er det jeg skal gjøre det, det er jo ingen ting som skjer og jeg får ingen ny quest eller noe. Noen som vet hva jeg skal gjøre?

 

Takker for svar.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
OK. Husker ikke helt hvordan dette var, men Vol.1 og 2 av bøkene er jo de letteste å få tak i. Har du rett og slett bare prøvd å kjøpe 1eren hos Jensine i Rare Books? Tror de skal selge den der. Sikker på at du ikke har hatt 1eren og mistet den?

5944114[/snapback]

Det kan jo godt hende:S mener å huske jeg fikk den på begynnelsen ja.. Og kastet den. Hvordan kan jeg isåfall finne den igjen da? Det var vell i den hulen hvor disse folkene skulle ha det møtet. Hvor jeg kunne ta den fra han ene når jeg hadde drept han?

Lenke til kommentar

Du kan vel gå tilbake i hulen du var i (Elven Gardens sewers eller noe sånt), og hvis du har kastet den fra deg der nede vil den være der også neste gang du går ned der. Hvis ikke du skulle finne den der ville jeg bare kjøpt den i Rare Books. Det er også bookstores i Chorrol, Cheydinhal og Leyawiin.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...