Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

asus wl 500g problemer med hastighet


Anbefalte innlegg

den siste tiden har det trådløse nettet mitt vært særdeles ustabilt. Hastigheten daler ned til bunns, plutselig så spretter den opp igjen til full, alt om hverandre.

Finner dette litt merkelig da ruteren wl500g, står på samme sted som den alltid har gjort, samme gjør datamaskin. Å det var ikke slik før. særlig har den en tendens til å legge seg på 1 Mbps en stund før den øker igjen.

 

Bør jeg kanskje oppdatere firmwaren på ruteren, er ikke sikker på hvilken jeg har nå, da jeg ikke vet hvordan jeg finner det ut. Kan det eventuelt være andre problemer. Kanskje hjelper det bare å resette den en gang.

 

alle innspill mottas med takk

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har samme ruter selv og har opplevd samme situasjon som du. Det var det trådløse kortet som holdt på å legge inn årene. Dermed den samme ustabile hastigheten som du beskriver. Men det kan også være et ustabilt nett fra din tilbyder. Firmwareproblemer hadde jeg kun med den første versjon.

 

Hilsen

 

Kjetil

Lenke til kommentar

trur ikkje det er noen nye nett i området, finner iallefall ingen når jeg søker, men skal se om jeg ikke finner nye drivere til det trådløse kortet mitt også, er av typen Intel® PRO/Wireless 2200BG, er det eventuelt noen som har noen tips angående denne saken. Er ikke så lysten på å kludre til ett system som i utgangspunkter fungerer som det skal.

 

Ett annet punkt som ble nevnt var at netttilbyderen kunne ha skylden, er ikke helt med på denne påstanden, da det er hastigheten mellom ruteren og maskinen min som er problemet. Netttilbyderen leverer da bare hastighet frem til modemet mitt og ikke lenger. Men uansett hvis noen har noen formeninger så kom gjerne med de.

 

takk

Lenke til kommentar

Jeg har selv den routeren, og har de droppene du forteller. Jeg har ikke funnet ut av noe som skulle tilsi at det skjer. Jeg har den siste orginale firmwaren. Kanskje vi skulle prøvd en uorginal en? Her inne kan en finne mange forskjellige firmware. En skulle tro at det kunne fikse problemet.

 

Lykke til!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...