Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Feilmelding ved forsøk på å starte outlook express


Anbefalte innlegg

Om morgenen for 5 dager siden skulle jeg åpne outlook express for å sjekke mailen. Har aldri hatt noen problemer med dette tidligere, og har heller ikke gjort noen forandringer på maskinen som skulle tilsi hvorfor problemet oppsto. Plutselig ville rett og slett ikke outlook express åpne. Jeg får 3 feilmeldinger etter hverandre:

 

1. "Identitetspålogging kan ikke startes. Det mangler noen komponenter eller så er de feil konfigurert."

 

2. "Outlook express kan ikke startes. Det er kanskje ikke installert riktig. Kontroller at disken ikke er full eller at det ikke er mer minne tilgjengelig. Ta kontakt med Microsoft hvis du trenger mer hjelp (0x8007045A)"

 

3. "Outlook express kunne ikke startes fordi MSOE.DLL ikke kunne initialiseres. Outlook express er kanskje ikke korrekt installert."

 

 

Noen som kan hjelpe meg med hensyn til hva jeg skal gjøre for å få fikset dette? Jeg aner virkelig ikke hvordan dette kan ha gått til. På forhånd takk for all hjelp, og alle innspill om hva det kan være for noe. :ermm:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ser ikke ut som jeg finner noen løsning på dette... Gidder ikke bruke mer tid på det nå, så går over til Outlook istedet for outlook express. Da dukker det opp et spørsmål:

 

Hvordan importerer jeg filene med mine gamle eposter til Outlook? under importerfunksjonen i Outlook finner jeg ikke noe passende alternativ for import av formatet .dbx (som jo outlook express lagrer i). Help please!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...