Gå til innhold

Skal kjøpe nye vifter, forslag?


Anbefalte innlegg

Hei, som emnetittel sier, skal gå til innkjøp av nye vifter, skal butte ut to 120 mm og en 90 mm vifte..

Hva er å anbefale? De jeg har tenkt til å kjøpe er:

 

Hdd: Mist m/ svarte blader

System / bak: Mist m/ Blå leds

Og 90 mm vifta: Primcooler 90

 

Noen som har noe å si om de viftene? Har tenkt til å bestille fra microplex, så innkjøp av silent x er uaksetabelt, skal ha noe annet på microplex, så gidder ikke å bestille fra flere steder..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jepp, ellers så vil jeg anbefale NorthQ viftene med LEDs. Rammen er i alu, eller et annet metall, og er stabil og støysvak. Jeg er kresen på støy, og den tilfredstilte meg.. I tillegg ser den utrolig tøff ut, og litt annerledes enn uv-reaktive vifter som de til MIST.

Lenke til kommentar
Jepp, ellers så vil jeg anbefale NorthQ viftene med LEDs. Rammen er i alu, eller et annet metall, og er stabil og støysvak. Jeg er kresen på støy, og den tilfredstilte meg.. I tillegg ser den utrolig tøff ut, og litt annerledes enn uv-reaktive vifter som de til MIST.

5711025[/snapback]

En link?

Mist viftene ligger på bare 16.5 dba..

Lenke til kommentar
Har selv denne viften NorthQ Silent Tornado 120mm

Den er knapt hørbar og den er veldig pen å se på

5718717[/snapback]

Å, forelska.. :love::p

 

Hehe, den var jo bare lekker da, må nok ha den i både 120 mm og 90mm, men skal ha en annen i front til hdd, men da gidder jeg ikke å ha led vifte, noen andre anbefalinger fra komplett?

 

Tankte på en papst, men skal ha så støyfritt som mulig, så blir kanskje en norht-q i front til hdd`en også..

 

Edit: Men, det står 17-19 dba, er det sånna t de kjøler mer / bråker mer når det blir varmt da eller?

Endret av Mr_Razer
Lenke til kommentar

Det kommer an på hva slags viftestyring du kjører, selv kjører jeg Abits eget program, uGuru, som fungerer ypperlig. Den kjører spenningen lavt nok til at viftene stopper når de ikke trengs.. Dvs, stort sett hele tiden, så lenge jeg ikke spiller..

 

Jeg har den papst viften med lavest cfm og støy-rating i tillegg til NorthQ viften. Det er kun north-q viften som synes, så da tenkte jeg at en enkel svart støysvak vifte var tingen. Den kjøler hdd'ene i et Tt Shark kabinett..

 

Uansett hvilken av de viftene du går for blir det nok tilstrekkelig støysvakt for deg.. Men, NorthQ viften er helt pr0n i kabinettet..

 

Kan se om jeg får tatt et par bilder når jeg kommer hjem..

Lenke til kommentar

Du har samme serie HK som meg, så uGuru programmet til Abit gjelder for deg også..

 

Det du gjør er å koble de to 120mm viftene til otes-pluggene, og setter nedre grenseverdi til 6volt. Da stopper viftene.. :woot:

 

Trenger du tre vifter? Jeg har de to viftene, i tillegg til psu, som er den eneste som suger hos meg, resten blåser inn, northQ rett på skjermkort, ram og mosfet, papst suger inn foran, og blåser over hdd, og videre inn på skjermkort og ut.. Jeg antar at lay-out'en er omtrent det samme på ditt hk, det eneste som avgjør hvordan du bør bruke viftene er mulighetene i kabinettet. Jeg har ikke noe bak som suger ut luften, trenger det ikke. Viktigere å suge luften inn, men jeg har et åpent rom der hvor viften sto bak, om du skjønner..

 

Kan du montere en vifte i sidedør? Hva slags kabinett har du?

 

EDIT: Kanskje greit å nevne at jeg har vannkjøling på cpu, skjermkort, og chipsett.. Derfor trenger jeg begrenset med kabinettkjøling.. Du har ikke sagt noe om resten av maskineriet, cpu-vifter etc.. Men, du gjør kanskje det på oppfordring?

 

EDIT2: Jeg hadde to 120mm Tt vifter selv.. Forskjellen er nesten litt pornografisk..

 

EDIT3: Alle gode ting er tre.. Tittet akkurat på resten av maskineriet ditt inne på profilen din. Om du har mulighet, og vil gjøre det, så ville jeg droppet viften bak, moddet litt, og kjørt 120mm i døren.

Endret av tore_v1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...