Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Problem med 3Com Gigabit NIC..


Anbefalte innlegg

Har nylig kjøpt meg et 3Com Gigabit NIC nettverkskort. Har installert drivere og alt, men systemet vil ikke registrere at jeg har internettkabelen koblet til. Hva kan dette komme av? Har til nå brukt nettverkskortet som er innebygget på hovedkortet(bruker det nå, i og meg at det nye ikke funker enda)....men det er noe galt med det, så jeg anskaffet et separat et...må jeg avinstallere driverne til dette for å få det nye til å virke? Eller..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du skal ikke trenge å avinstallere driverne til det gamle kortet, men hvis du ikke har tenkt å bruke det lenger er det greit å gjøre det samt slå det av i BIOS.

 

Hva mener du med at systemet ikke registrerer når du kobler til tp-kabel, får du link-lys på baksiden av kortet når kabelen er tilkoblet? Hvis ikke, prøvd med en annen tp-kabel? Du har lagt inn riktig driver? Hvis du bruker windows, så ser alt bra ut i device manager?

Lenke til kommentar

Det høres ut som at du har gjort alt riktig da. Hent også ny driver til kortet. Prøvd med en annen pci-port i maskinen? Til nød kan du også teste kortet i en annen PC (så fremt du har en stående) for å se at det ikke er noe galt med det.

 

Et annet skudd i blinde er å sjekke at du ikke har endret på noen sære innstillinger i BIOS. Er en slik innstilling som jeg ikke husker navnet på som kan få visse 3com kort til å slutte å funke. Har opplevd det selv, men jeg tror ærlig talt ikke at det er der problemet ligger :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...