Jump to content
Sign in to follow this  
Viper88

Skurring i headset + diverse problemer

Recommended Posts

Hei.

 

Sliter med å få lyden til å funke skikkelig. Har mulighet for å plugge inn kontakta til høyttalere/headset og mic både foran og bak på kabinettet.

 

Hvis jeg plugger inn bak får jeg monolyd i både høyttaler og headset (altså lik lyd på begge ører), og det kommer bittelitt skurring i headset. Her funker mikrofonen (som følger med Koss SB45).

 

Hvis jeg plugger inn høyttaler/headset foran på kabinettet så funker stereo lyden, men da kommer det en utrolig irriterende skurring i headsettet, mye mer merkbart enn når jeg plugger det inn bak, og i tillegg funker ikke mikrofonen.

 

Har et Dfi Lanparty NF4 Ultra-D hovedkort med integrert lydkort (Realtek ALC850) og et Koss SB45 headset.

 

Utrolig irriterende når jeg skal spille f. eks Counter-Strike da man er avhengig av å høre etter hvor folk befinner seg. Jeg mistenker lydkortet som synderen men kan ha plugget feil på hovedkortet også...

 

Den optimale løsningen ville vært om jeg fikk til stereolyd når jeg plugget inn headset/høyttaler bak, slik at det ikke skurrer så fælt pluss at micen funker.

 

Noen som har noen tips/forslag?

Edited by Viper88

Share this post


Link to post

Hmm... Synd at det ikke er volumkontroll på det headsetet. Jeg hadde problem med skurring før - det jeg gjorde var å mute alt utenom "Volumkontroll" og "Digitallyd", og sette de uten mute til fullt, så justerte jeg lyden vha. volumkontrollen som fulgte med mitt Icemat Siberia headset (nå Steelsound 5H).

 

Om det er volumkontroll på høyttalerene så prøv å koble til lydledningen til headsettet der og gjennomgå samme prosedyre som beskrevet ovenfor.

Share this post


Link to post

Hvor muter du alt utenom "volumkontroll" og "digitallyd" da? Det er en volumknott på høyttalerne men hvordan kobler jeg lydledningen fra headsettet til høyttalerne?

 

Takker for svar

Share this post


Link to post

Har prøvd å stille på volum og slikt, men ingenting hjelper... Det kommer også en rar lyd fra headsettet når jeg scroller med musa... Sykt irriterende

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...