Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Anlegg til sliten kadett


Anbefalte innlegg

Har overtatt papsens gamle kadett (fra 86, 1,6S), som har en antatt levetid til ca. neste eu kontroll, som er i november neste år. Fra før er det en kassettspiller + 2stk. 4" fronthøyttalere som dundrer løs i kjerra, og merkelig nok har jeg behov for noe littegrann barskere :yes:

Så jeg tenkte som så: hive ut den gamle kenwood'en og fyre i f.eks. en Blaupunkt Modena MP-54 eller tilsvarende (anbefalinger i samme prisklasse eller lavere mottas med takk).

Men da er spørsmålet: hvis jeg peiser i en slik, og skifter de nåværende 4"-erne til noe som er litt mindre møllspist, og hiver i noe i hattehylla, klarer spilleren å dra det alene? Siden bilen varer til max november 06 og jeg skal i militæret ca. rundt september uansett, har jeg ikke planer om å svi av en hel haug med penger på dette her.

Kan dere evt. anbefale noe som kunne fungert i hattehylla sammen med den spilleren?

Høyttalere i hattehylla er egentlig ikke for at folk i baksetet skal ha noe å høre på, men snarere fordi jeg tenker at 2stk. 4"-ere ikke akkurat røsker i ballene - jeg er ingen techno/bassfrik, men jeg liker at tungmetallen min låter ståltungt hvertfall - hvis blytungt er umulig å få til ;)

 

Takk for all hjelp!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Blaupunkten funker sikkert fint den, men jvc har vel en spiller litt under den prisen som heller ikke er å forakte :)

 

Siden du ikke skal ha bilen så lenge, så regner jeg med du ikke har tenkt på de helt store modifikasjonene. Så da kan du alltids putte et par 6" coaxer i hatthylla. Peerless har både 4" og 6" coax i sitt sortiment til en kurrant kr.

ligger på dynabel.no.

Lenke til kommentar

Eventuelt, hvis du er av den typen som vil ha det litt "flashy". Så har lydibil noen coaxer i tx serien til cadence som fungerer bra.

Og da får du faktisk et blått lys som blinker i takt med bassen. :) Ta kontakt med Frank så vil han gi deg et bra tilbud. Har disse selv som rearfill og de gjør jobben bra. :)

Lenke til kommentar

Hold deg til Alpine eller Pioneer når det gjelder CD-spillere.

 

Forsterkere som er innebygde i CD-spillere kan ikke måle seg med eksterne forsterkere. Ikke la deg lure av lurewatt som f.eks. 4x50W. Er du ute etter en billig forsterker anbefaler jeg en av disse fra Saga.

 

Siden du planlegger å ikke ha bilen så lenge, så tror jeg ikke det er verdt bryet å få montert et komponentsett foran i bilen.

 

Skal du ikke ha subwoofer da? :cool:

Lenke til kommentar

Klar over at forsterker innebygget i cd-spiller ikke kan måle seg med skikkelige saker - alt annet ville være ulogisk ;) Men hvis forsterkerdelen på cd-spilleren avgir 4x25watt RMS, som de fleste gjør, så bør det være plenty til mine behov. Da bilen likevel skal vrakes innen et år, gidder jeg rett og slett ikke å styre på med noe avanserte greier. Subwoofer? hah, nei du, jeg hører på musikk, ikke bass :p Greit nok, det finnes vel en 10" der ute som kunne vært nice og tight for å gi litt mer bunn, men jeg må få påstå at subwoofere misbrukes i 99% av tilfellene i bilsammenheng. For all del, sikkert moro å riste hemingsløst av bass til en eller annen hjernedød trance-beat, men det er ikke helt min gate :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...