Gå til innhold

Erfaringer Asus A7V333


auduuun

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hei.

 

Hovedkortet ser for meg veldig ok ut. Det er plass til greie vifter på det, og det har tre minneslot'er.

Det støtter USB 2, og kan fåes med og uten raid.

Jeg sitter nå med mitt andre kort. Jeg kjøpte et her om dagen som var defekt. Jeg sendte det i retur og fikk nytt, og det første som skjedde var at minnebrikken min røk da jeg satt opp på nytt. Så jeg er blitt så sint at jeg vurderer å kutte ut ASUS.

Det er merkelig med det, men med samtlige asusbord jeg har brukt, så har det vært noe tull med oppstart, og tilrettelegging. Jeg skal bruke Abit eller Epox fra nå av.

 

PS: det er forøvrig enda en festlig ting med dette asusbordet. Det snakker, og jeg skal love deg at det er verdens mest irriterende ting når noe er feil. Nå for tiden sier den: Systemtest faild memorytest. Forrige kortet sa System faild cpu test:) lykke til

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Får ikkje temp-reguleringa (Q-fan funksjonen) av prosessorvifta til å fungere. Problemet er ikkje så alvorlig hos meg med mist silent twin, men den burde fungere. Har forsøkt en del forskjellige biosar, utan forskjell. For ei uke sidan slutta kabinettvifta å gå. HK gir ikkje spenning ut lenger.

 

Komplett.no for eit HK i retur snart, da det kun er 3mnd gammelt, -tar gjerne imot eit kort av samme type. Har likt kortet ellers.

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-08-29 10:07, skrev auduuun:

Jeg lurer på å kjøpe dette kortet, med firewire, usb2, raid osv.


Har Corsair 400Mhz som jeg skal bruke på kortet, sammen med en XP1700+ eller noe lignende.


 

Har det kortet selv og er stort sett fornøyd med det. Har ikke hatt tid til å teste det ut så veldig mue enda. Men min mp1900 tusler på ca 1750mhz ved ca 166 mhz systembuss.

 

Dersom du har tenkt til å drive med kjøring på høy fsb er det en liten ting du burdte være klar over.

 

ASUS har slurva litt med komponentene, blant annet klokkegeneratoren. Denne blir jævlig varm på 166+ fsb, dette blir fort en hindring og ett stabilitets problem. Dette kan lett bøtes på med å lime på en liten kjøleribbe.

 

ED: Er trøtt å sliten idag, la ikke merke til at tråden var så gammel med en gang. Så hk har du vel allerede handla, men infon om klokkegeneratoren kan kanskje komme til nytte.

 

[ Denne Melding var redigert av: Shepherd på 2002-11-07 00:36 ]

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...