Gå til innhold

Canon Digital Eos 20 D Astro


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Mer spesifikt at det ikke har det IR-filteret som 20D har, altså gjør ir fotografering enklere. Det har også en funksjon som gjør at man kan bruke LCD skjermen som søker i korte perioder. Den låser speilet opp og sender bildet igjennom i realtime, mener at dette bare gikk i 30 sekunder om gangen eller noe.. Ellers har det de samme funksjoner som 20D.

Lenke til kommentar

Kun produktnavn sier lite om hva tråden din omhandler.

 

En god emnetittel er en tittel som forklarer godt hva innholdet i posten din går ut på. En bruker bør kunne skaffe seg oversikt over hovedinnholdet i posten bare ut fra å lese tittelen. Emnetittelen i denne tråden er ikke god nok, om ikke dette blir endret slik at det er lettere å forstå hva slags informasjon tråden omhandler vil denne bli stengt! Vennligst forsøk å ha dette i tankene neste gang du starter en tråd, og orienter deg om hva vår nettikette sier om dårlig bruk av emnetitler.

 

Bruk p_edit.gif-knappen i første post for å endre emnetittelen.

 

(Dette innlegget vil bli fjernet ved endring av emnetittel. Vennligst ikke kommenter dette innlegget, men rapporter gjerne dette innlegget når tittelen er endret, så vil det bli fjernet.)

Endret av am3k
Lenke til kommentar

20Da er som Elph skriver spesielt tilpasset astrofotografering. Men det er flere ting enn IR-filteret som er modifisert. IR-filteret er for øvrig ikke fjernet, men modifisert slik at det slipper gjennom mer av den dyp røde fargen som er typisk for mange Stjernetåker (såkalt hydrogen-alpha lys på 656,3 nanometer). Kameraet fungerer allikevel fortsatt utmerket også for fotografering i dagslys, i motsetning til modifiserte kameraer hvor IR-filteret er helt fjernet.

 

Videre har kameraet redusert bildestøy ved lange eksponeringer (ca. 20-30% ved normal temperatur, men mindre forskjell ved lavere temperaturer).

 

Kameraet har som dr.steen nevner mulighet til å vise realtime bilde på LCD-skjermen. Det finnes to moduser (FC1 og FC2 "etter" Bulb) som vil vise et forstørret utsnitt av live bilde fra CMOS på hhv. 5x og 10x. Dette gjør det mulig å fokusere presist med kameraet mot nattehimmelen, noe som ellers er veldig vanskelig gjennom den optiske søkeren på et speilrefleks.

 

Hilsen Eirik

Lenke til kommentar

Da emnefeltet enda ikke er endret stenges denne tråden.

 

Unødvendig quoting samt dårlig bruk av emnefeltet blir sett på som upasselig, og kan bli sensurert eller endret av moderatorer. Overdreven bruk av såkalt SMS-språk, utropstegn/spørsmålstegn, forkortelser osv. skal unngås. Emnefeltet skal beskrive innholdet i tråden. Eksempel: Problem med TV-ut på Radeon 9800. Dårlig bruk av emnefelt medfører stengning av tråden.

 

Et bra emnefelt er et emnefelt som forklarer godt hva innholdet i posten din går ut på. En bruker bør kunne skaffe seg oversikt over hovedinnholdet i posten bare ut fra å lese emnefeltet.

 

Tråden har et dårlig emnefelt og vil bli stengt deretter. Vennligst les utdraget over fra retningslinjene og netiketten angående dette.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...