Gå til innhold

Tung kjøler på skjermkort? Farlig?


orginal

Anbefalte innlegg

Ja, har mulighet for å få enBeQuiet kjøler som jeg vurdere å montere på mitt GeForce 6800LE skjermkort, ene og alene for å bli kvitt irritabel støy. Men, så at den veier 4-500 gr.

 

Er ikke det _veldig_ mye å ha hengende på en stakkarslig skermkort? Tålere det deT? Må en tenke over det når en flytter på kabinettet? :ermm:

 

Hva om en tar en binder en tråd av noe slag i det "løse" hjørne på kortet og opp i et fast punkt i toppen av kabinettet? Da vil det jo bli endel mer stabilt :hmm:;)

 

Vil dere anbefale andre STILLE kjølere fremfor denne? At den er enkel og montere er et pluss. Å minnebrikkene ønsker jeg ikke å skaffe egne kjølere eller noe ekstra sånt til. Enten beholde de som er, eller ha en kjøler med "innebygd" kjøler for disse minne sakene...

 

Takker og håper for svar :thumbup::w00t:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

har zalman sin heatpipe løsning på mitt, tipper det veier noe i samme duren. Så lenge du ikke har skrueløst feste til grafkortet går det bra. Hadde det før, men da bare festet jeg enden av kjøleren i en strip fra cpu kjøler elller atx kabel. Så er nokk ikke noe problem, bare pass på om du har skrueløs. Og skru GODT fast om du har skruer.

Lenke til kommentar

Hadde ikke hatt noe imot om å sette en stillegående vifte over en av de der, nei. Tenk deg den KILLER-kjølinga du får da :love: .

 

Men, topic. Som StepOw sier, så burde du i det minste skru skjermkortet fast. Gjerne sikre den med tråder, men sånt ville vel bare se snålt ut? Jeg tror du berger uten :thumbup: .

Lenke til kommentar
Hadde ikke hatt noe imot om å sette en stillegående vifte over en av de der, nei. Tenk deg den KILLER-kjølinga du får da  :love:  .

 

Men, topic. Som StepOw sier, så burde du i det minste skru skjermkortet fast. Gjerne sikre den med tråder, men sånt ville vel bare se snålt ut? Jeg tror du berger uten  :thumbup:  .

5071072[/snapback]

 

Takker for svarene!

Bryr meg ca null om hvordan ting inne i dataen ser ut, men satser da på at det går greit med en kjøler med litt vekt på. Men har den BeQuiet noe opplegg for å kjøle minnebrikkene som er plassert rundt kjernen? Kan det orginale kjølesystemet til de forsatt være på?

Endret av kjor1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...