Jump to content
Sign in to follow this  
Gorechild

Hardware.no: genial side, men hva med?

Recommended Posts

Synes siden er like bra som da jeg begynte å frekventere den for fire år siden (damn begynner å bli gammel (ikke sida, men jeg))

Men et lite forslag til forumet hadde vært å skille mellom vannkjøling og ekstremkjøling siden det er stort sett vannkjøling som blir diskutert der.

Egen kategori til vann (siden vann har blitt en stor greie.

Og en egen en til ekstrem (siden det skal være ekstremt og jeg føler ikke at vann er det lenger, men det er bare meg (og forhåpentlig en del flere)

Bortsett fra det så synes jeg det resterende innholdet er topp, fortsett den finne jobben dere gjør (det gjelder de ansvarlige som holder siden igang og alle vi som benytter den, hadde vært et temmelig daft forum uten oss, og jeg tror ikke de hadde orket å skrive alle de testene og artikkelene med så høy standard om det bare var for egen del.

(hmm hva skal jeg gjøre i kveld? jeg vet, jeg skal overklokke systemet mitt og skrive en artikkel om det, det blir morro det! (litt feedback tror jeg hjelper))

 

det var mine 14 øre (som var alt som var igjen på kontoen etter siste innkjøp (enda en kjøleblokk? snart kan du starte midtarktis (sahara i sneform, genial for snøscooter fanatikere) det var beskeden fra den "bedre" halvdelen)

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...