Gå til innhold

Trenger hjelp med Audigy 2 ZS


Anbefalte innlegg

Har anskaffet dette kortet, men er noe jeg ikke finner ut av. Når jeg går inn på speaker setting, velger 5.1 speakers, for så¨å kjøre Noise test, får jeg bare lyd i høyre og venstre kanal. Regner med at jeg her skulle hatt lyd i alle kanaler.

Høytalersystemet jeg bruker er Creative Inspire 5.1 Digital 5500. Bruker også digitalutgangen på lydkortet.

 

Får akkurat det samme når jeg går inn på THX instillinger. Har valgt 5.1, og digital ut. Kjører så channel, og da kommer det bare lyd fra venstre og høyre.

 

Har nyeste driver, og onboard lydkort er deaktivert.

 

Får jo lyd i frontkanal og surroundkanaler når jeg spiller musikk, men det hadde vært kjekt å kunne fått kalibrert systemet.

 

En siste ting, får ikke brukt EAX Advanced HD i Battlefield 2, får beskjed om at jeg ikke har maskinvarestøtte. Noen som har funnet ut av det?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

på høyttalersettet ditt, er det bare èn ledning eller tre ? (som skal kobles til lydkortet mener jeg)

 

Jeg har Creative 5.1 også, med tre utganger, som skal inn i mitt Audigy 2 lydkort (bruker ikke digital inngang....) - men det kan jo være at du har et fullblods digitalt anlegg..... :thumbup:

 

Du går inn på Creative sin mappe og ser etter speaker setup og calibrating ikke sant ? Der finner programmet ut om du har koblet alt riktig bl.a.......

 

Får brukt EAX i BF2 uten probs også......Haru kobla alle ledninger riktig inni maskinen din a ? Bare tenker høyt her jeg ass, et sted må du begynne å se....

Endret av Daniel-san
Lenke til kommentar

bruker kun digital overføring. Som tilkobling på mitt høytaleranlegg har jeg tre tilkoblingsmuligheter: coaxial, analog og optisk. Optisk er utelukket i.o.m. at lydkortet mangler denne utgangen. Analog får jeg vel bare 2 kanalslyd, eller dolby pro logic om det er "støtte" for det.

 

Det som er så snodig er at jeg har lyd i alle kanaler når jeg spiller, men får ikke kalibrert høytalerne :cry:

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Snedig.

Jeg har akkurat samme problem. Jeg har også "Digital out" og får lyd kun i front left og right på kalibreringa (dvs front left/right gir lyd samtidig i front og bakhøttalere), men i alle kanaler ellers.

 

Mitt enorme problem er at når jeg skal spille av DVD (med Dolby Prologic II surround 5.1 lyd) fra PC får jeg lyd i alle høyttalerne, men en eller flere kanaler mangler, da jeg nesten ikke hører personen som snakker. Samma med den fantastiske "Rammstein - Live aus Berlin" - DVD; Jeg hører musikken men ikke vokal!

 

Og en ting til: Hva er forskjellen (og hva er evt best) å velge på "digital output sampling frequenzy? 48 eller 96 kHz?

 

Noen som kan hjelpe her?

Endret av termomann
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...