Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

nettverk og skriverdeling


Anbefalte innlegg

Hei igjen.....

Har fått nettverket opp å gå så det suser. Alt funker knirkefritt. men jeg lurer på en ting. Jeg har to skrivere i nettverket mitt. Problemet er at PC`ne som disse er koblet til må være påslått for at andre skal kunne printe ut. Mitt 100-kr-spørsmål er da om det finnes en smart dippedupp som gjør at jeg kan koble skriverene direkt på routeren? Eller en annen smart løsning. Tenkte jeg skulle koble på en gammel bærbar hvor jeg kan koble en printer til, men det blir liksom litt mye "makk". Håper noen har en smart løsning på dette.

 

F828

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 3 uker senere...

jeg har en d-link DI 714 P+ trådløs router som jeg bare har tatt ut av esken og tatt i bruk - noe som gjør at jeg kan koble til hvilken som helst pc med trådløs-kort.

 

Denne routeren er også en printerserver (ser jeg i manualen) - betyr det at jeg bare kan koble til en printer og begynne å printe, eller må jeg gjøre noe spesielt i form av konfigurering av routeren før jeg kan printe "trådløst"?

 

Er litt livredd for å begynne å gjøre ting med routeren, for om jeg ødelegger noen innstillinger er det ingen som kan hjelpe meg....:-(

 

noen gode råd?

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...