Gå til innhold

Opplasting til .tk side med Frontpage?


Heineoen

Anbefalte innlegg

Dersom du ikke har over så så mange besøkende på siden din i løpet av en månede vil dot.tk legge ned siden din. Dot.tk har reklame, som du kan på siden din, eller som en pop-up som kommer hver gang noen åpner siden din.

Mener å huske man kan deaktivere reklamen på .tk.

Nekter og tro at det kan være gratis. :hmm:

 

Godt at trådstarter har bestemt seg, og fått svar på det han lurte på. :thumbup:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Home.no anbefales, hvis du ikke skal laste opp MANGE sanger/filer/programmer.

Home anbefales ikke.

Start.no er bedre enn home.no fordi det støtter PHP og har mindre nedetid.

Syntes dette er en rar diskusjon. Trådstarter spør hvordan han kan sfå siden sin vist på .tk domenet sitt. Hvis man ikke kan svare på dette eller bare skal gi råd som er helt feil så kan man heller bare droppe å svare.

 

Når du nå har skaffet deg en konto på start.no så logger du inn på .tk. og går deretter til "List my domains" i menyen til venstre. Trykk deretter på Modify til høyre for domenet ditt. Deretter plåtter du inn: http://home.no.net/odoee/ i "Your referer URL". Lenger nede på siden kan du også skrive inn hva som skal stå i den "blå" linja øverst i nettleseren når man går inn på siden din.

Hvis du ikke vil ha et reklamebanner fra .tk på siden din så går du til "Dot tk linker promo" i menyen til venstre; merk deretter av for "No banner".

Til slutt laster du opp siden din ved å gjøre det som står her: http://www.start.no/home/2000/10/05-958.html

Endret av White Fox
Lenke til kommentar

White Fox, jeg tror Heineoens behov dekkes av home.no, og jeg har bare prøvd å hjelpe han med, det jeg syntes, er lettere alternativer.

 

Dersom han har lyst til å bruke start.no, må du gjerne hjelpe han med det.

 

Jeg trekker meg ut av diskusjonen, Heineoen; Du kan kontakte meg på MSN, eller via PM hvis det er noe du lurer på.

Endret av Scotchi89
Lenke til kommentar
Må man ikke bruke 10kr på å registere kontoen?

Hvordan setter man opp smartFTP?, siden det på start er en 30 dagers trail!

Hvis du leser på den siden jeg linket til så virker det som denne betalingen bare gjelder tidligere kunder, men dette er jeg faktisk litt usikker på.

 

Smart FTP er ikke noe godt alternativ da det er shareware. Last ned filezilla fra http://filezilla.sourceforge.net/. Når du åpner dette programmet så taster du inn ftp.powertech.no i adresse-feltet, odoee i brukernavn-feltet og passordet ditt i passord-feltet; klikk deretter på "Quickconnect". Hvis du får logget inn så er det bare å laste opp siden din; hvis du derimot ikke får logget inn så må du nok oppdgradere kontoen din/aktivere ftp. Se her i så tilfelle: http://www.start.no/home/2000/10/05-958.html og trykk på oppgradere.

 

Edit: Mente ikke å kritisere det du sier "Scotchi89"; da det er mye sant i det, men ville bare uttrykke at Heineoen høyst sannsynlig i fremtiden vil angre på det hvis han velger home.no da dette er enda dårligere enn start.no.

God natt

Endret av White Fox
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...