Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Router for Telenor ADSL pakke


Anbefalte innlegg

en bekjent gikk i den lokale telekiosken og kjøpte en boks tele*or-ADSL som det så forventes at jeg skal få opp og gå... Moro er at den trenger minst win 98 SE for å funke, mens den aktuelle PCen har Win98 installert... Jeg lurer da på om ikke det enkleste (og sikreste) er å kjøpe en billigst mulig router og legge den inn mellom... Vil for eksempel Dlink DI-604 kunne funke her? Det vil i overskuelig fremtid bare være en maskin på nettet der...

 

(Jeg har en linuxmaskin som står som router og div andre servertjenester hjemme hos meg så den typen små routerbokser er et ukjent land for meg...)

 

M.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Sett opp Pc'en til å motta ip adresse automatisk, slett alle internett oppkoblinger, sjekk at du får ip addresse i 10.0.0.0 rangen (winipcfg). Gå inn på 10.0.0.138(IP adressa til Speedtouch modemet til telenor) og quick setup eller noe. Akuratt som på en ruter.

Lenke til kommentar

ALDRI Dlink!

 

Hadde jeg kunne dokumentert de to ordene hadde jeg gjort det, men desverre kan jeg ikke akkuratt det.

Derimot har jeg flere og flere personer som stadig vekk sliter med dlink sine billige hardware routere.... 100 kr mer og du får en linksys router som vil hvertfall levere ;)https://prisguiden.no/vis_produkt.p...roduct_id=35822

 

Linksys er jo cisco sitt billigselskap så vil anbefale alle dems produkter på det sterkeste etter og ha hatt div trådløse routere fra dem.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...