Gå til innhold

Hvordan få ut winxp cd i dell i9300


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Har hørt at på C: ligger det data som kan brukes til å brenne ut en winxp cd en gang, før det sletter seg selv. Har letet litt rundt etter en imagefil, men finner ikke noe som kan tillate meg å brenne ut en xp cd.

Regner med flere her inne har fått det til.

 

 

Hvoran gjøres det?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er dette et image, med drivere som bare passer for denne PC'en med alle forhåndssinstallerte dell programmer eller er det en CLEAN Win XP kopi. Hvordan blir det med aktivering og koder etc. Får min 9300 i morgen. Den skjulte partisjonen, forsvinner den ved formatering i oppstarten med en slik CD. Eller med andre ord. Lurte på om en kan gjenopprette systemet med den partisjonen eller hva den er til. Virker litt klønete å ha en egen partisjon bare for å ha CD- imaget på

Lenke til kommentar

Jeg fant programmet jeg trengte. Det lå i start menyen som dere sa, og det ble brent ut en cd. Men det jeg trodde var en vanlig win xp cd var ikke det. Det var derimot en "Dell Win xp recovery cd". Kan jeg bruke denne til å installere win xp på en annen selvbygd maskin jeg har?

 

Og vil alle dellprogrammene som var installert på maskinen da jeg fikk den, også installeres med recovery cd`en?

 

Svar mottas med takk! :thumbup:

Lenke til kommentar
  Det lå i  Men det jeg trodde var en vanlig win xp cd var ikke det. Det var derimot en "Dell  Win xp recovery cd". Kan jeg bruke denne til å installere win xp på en annen selvbygd maskin jeg har?

 

 

 

Svar mottas med takk!  :thumbup:

er vel sma muligheter til det da recoveriCD er laget spesielt til den pc den er instalert på, egenskapene for recoveriCD er compatibel bare til den pc den er på.

Endret av kvase
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...