Gå til innhold

Usb data suite hjelp


Anbefalte innlegg

heisann, kjøpte idag usb data suite til min nokia 6230 og han sa jeg kunne laste opp mp3, men dette ser ikke ut til å fungere...

Noen som har tips til hva keg kan gjøre? evt. cracker som finns så jeg kan få lastet opp god sangene mine... Ikke noe vits i at mobilen har mp3 spiller når man ikke kan laste opp noen sanger.

 

Takker for kjapt svar etterosm jeg løper å skjeller ut kundekonsulenten snart ;)

 

edit: får denne feilmeldingen: this file is not allowed to be updated to handset

Endret av Neo_mandal
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Du må ikke ha en usb-kabel for å laste mp3 inn i 6230i - du kan godt bruke IR eller Bluetooth. Men du må bruke PC-link programmet som følger med 6230i fra Nokia. Der finner du et ikon som heter Nokia Audio Manager som du må bruke for å konvertere MP3 filer til din tlf.

Lenke til kommentar

Du skriver at du har en Nokia 6230, altså ikke en 6230i.. slik jeg ser det. Hadde samme problem som deg. Da telefonen ikke byr på noe spesielt med mine, reiner jeg nesten med at du bruker en MMC-brikke i telefonen din? Da er det bare å sette brikken i maskinen og laste ned deu du eventuelt skulle ønske.

 

I fra nokias side heter det at mobilen ikke støtter mmc-brikker utover 128mb. Dette kan jeg avkrefte da jeg selv har et 512mb brikke til min egen Nokia 6230. Det er dog et problem som kan nevnes. Telefonen kan ikke angi hvor stort minnekortet ditt er, og hvor mye lagringsplass du har igjen. Ingen ting å bry seg ved, med andre ord.

 

Lykke til :thumbup:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...