Gå til innhold

Gått ned til 40-50 fps. Grunnet vannlekkasje?


Marti

Anbefalte innlegg

Her om dagen satt jegb inn nye slanger o.l. til vannkjølinga mi. Ved et uhell lakk det vann fra CPU blokka og ned på 9600PRO kortet mitt. Kontakten stod i, men maskinen var ikke på. Med et kast fikk jeg dratt ut kontakten og tørket av skjermkortet, og tenkte alt gikk bra, men nei. For 20min spilte jeg litt CS og merket da at jeg regelrett hakket bortover, men etterhvert ble det bedre og nærmet seg 50 fps. Jeg merket også en hakkete reaksjon i windows, men jeg tenkte det var bare en tilfeldig periode.

 

Kan lekkasjen ha ødelagt skjermkortet mitt? Jeg mener da at å klare 50 fps i CS, er en god faktor til å si at kortet er ødelagt. Har ikke kjørt noen andre stresstester e.l. men skal kjøre litt nå. Håper på svar/tips og at dette bare er tilfeldig.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har nå kjørt en test met ATI Tray Tools, men hadde ingen problemer med FPS der. Kjørte 150 FPS+ på den figuren, og jeg fant heller ingen artifacts til den eksisterende klokkefrekvensen. Klarte faktisk litt overklokking, selv om jeg gikk ut av programmet etter 5mhz på core. Kunne nok klart mer.

 

Btw, hvor store klokkehastigheter burde jeg nå med kortet hvis jeg bruker medfølgende vifte? Bare sånn ca. slik at jeg kan se skaden kortet har tatt

Lenke til kommentar

Kjør testing i 3dmark05 en stund. Dersom du ikke får avvikende dårlig resultater så tipper jeg det er andre steder feilen ligger. Hadde du fått skade på kortet hadde jeg heller forventet crasher og artifacts.

 

Vann skader ikke elektronikk når det er av. Da må det enten ligge sånn lenge eller du har tørket av dårlig før du satt strøm på det.

 

Test litt i andre applikasjoner. om det fungerer fint der så er det ingen grunn til å tro at det er på hardware feilen ligger.

 

-Stigma

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...