Gå til innhold

InnovaCool rev. 3.0 på Intel P4?


ronaldb

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

joa bra kjøler er d , men villa ha vudert andre alternativ som Maze3 eller ein kjøler fra swiftec ... desse benytter de 4 hullene rundt cpu'en slik at den er bettre festa ... kjølaren du har sett på no bruker kunn de 6 pinnene rundt soklen til å holde kjølebloka på plass , å eg har hørt flere som rett å slett har festet sin kjøler så hart at de har butt av de 6 pinnene rundt soklen ... ikkje så alt for morrsomt , at eg selv meinr d at maze3 & swiftec er bedrekjølere , men dette kan variere fra person til person som tester dem ... hadde eg ært deg så hadde valget falt på maze3 siden den benytter alle 4 hull rundt cpusoklen + at det er 1/2 Nippler til å koble til slangene med i motsettning til 3/8 og paraflex kobling på Swiftec , noe som kan skape litt problem sidan det kan skape problem vist du planlegger å ha vannkjøl GPU i framtida

Lenke til kommentar

Takker for svar. Det kan se ut som jeg havner på en Maze-blokk, og så mekke resten selv. Spennende, dette her. Jeg er ikke nødvendigvis på jakt etter å overklokke mest mulig, men mer interressert i å få maskinen så stille som mulig. Utforsker forskjellige løsninger for kjøling av vannet.

 

Jeg kjører forøvrig min P4 Northwood 1600 på ca. 1850MHz med standard boxed-vifte. Kjørte den på like over 2GHz med litt oppjustert Vcore. Utrolig CPU.

 

Hmm. En tanke fòr gjennom hodet mitt: En ekstra kjøleblokk med et peltier-element for å kjøle ned vannet det lille som trengs? Det må utforskes. Mulig at tanken burde dratt gjennom likevel, og ikke stoppet lenge nok til at jeg husket den.... :smile:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...