Gå til innhold

Noen som synes Basketball er gøy å drive tia med?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 4 uker senere...
  • 3 uker senere...

Jeg har ikke lest alle postene, MEN det er et basketlag i Hønefoss -.- HBBK - Hønefoss Basket Ball klubb. Vi bruker ringerikshallen.

Sjekk www.honefossbasket.no for mer informasjon ;)

 

Jeg liker basketball VELDIG godt, selvom jeg ikke er så veldig høy, så gjør det ikke noe.

Det jeg liker med basket.. Det er enkelt og greit HELE sporten.(?)

 

EDIT: Gammel tråd, sorry

Endret av SkyBird
Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Du er enten fan av basketball eller så er du ikke det :p slik fungerer det bare. Jeg har drevet med det i over 6 år snart og digger det. Fineste/beste sporten som er. Rett og slett fordi at den er fornuftig og rimelig, vanskelig å lære, men morsom å drive med. Alltid noe nytt å lære og alltid morsomt å spille kamper :D

Lenke til kommentar

Basketball er drit gøy da :)

jeg spiller basketball for toten , og vi er for det meste i oslo og spiller kamper , det er kjempe morro og tida går mye fortere når man har det gøy med venner :p sliter litt med skader men det går nok :) noen som spiller rundt oslo område i alders klassen 14-16 år eller noe sånt ??

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
  • 7 måneder senere...

Basketball is "the shit"!!!!! ingenting er så digg som å kaste ballen opp i lufta og la ballen sni gjennom nettet, "swisjj, 3 poenger"!!!! det er bare herlig, er dere ikke enige?

 

Virkelig synd at det ikke legges mer vekt på basketball her i Norge :roll: men heldighvis hadde jeg en kul gym lærer på skolen som elsket at jeg spillte basketball. hun likte å gjøre andre ting enn bare fotball hele tiden. var favoritt læreren min :p

 

Basketball er bare herlig, er bare som faen at jeg ikke får spillt mer :mad: laget jeg var i ble oppløst og har ikke spillt aktivt siden. men uansett....

 

BASKETBALL 4 LIFE ! ! !

Lenke til kommentar
  • 5 uker senere...

Hadde en morsom siuasjon i gymmen for en uke sia. Jeg(som ikke spiller basket til vanlig) og en i klassen som gjør det skulle ha dunkekonkuranse. Startet helt greit uten at vi klarte å henge i kurven, men bare var nær kurven å scora. Så tok vi fram en trampoline å prøvde fra dunke fra straffe feltet. Var utrlolig nær enkelte ganger. Etter en stund tok vi den nærmere og når jeg prøvde da så fikk jeg perfekt sats og dunket perfekt. Mens jeg hang der og sprellet fant jeg ut at kurven holdt på å løsne, så etter å ha sluppet taket finner jeg ut at hele kurven er ødelagt og henger "litt" feil. I dag i gymmen spurte lærer om vi viste hvem som hadde gjort det. Aldri vært så stille før... :innocent:

Lenke til kommentar
  • 1 år senere...

B ingenting er så digg som å kaste ballen opp i lufta og la ballen sni gjennom nettet, "swisjj, 3 poenger"!!!! det er bare herlig, er dere ikke enige?

 

 

 

Dritdeilig :) Holder litt på med basket på fritiden (og bumpe eldgamle tråder på diskusjon)

og det er kjempeartig , synd at det ikke er fler som spiller det . Prøver og motivere flere kompiser tho...

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 5 uker senere...

Baksetball er sterkt undervurdert i Norge! Elsker sporten, men finnes jo ingen klubber man kan spille for på amatør-nivå! Som guttunge var jeg med i en klubb i Trondheim, men den gikk i oppløsning. Skulle ønske det var flere klubber.

 

Aner ikke hvorfor jeg liker det :). Det er vel slik for de fleste. Det er bare noe ved sporten som tenner meg. De fleste som liker fotball vet vel sikkert ikke hvorfor.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...