Gå til innhold

Hver fjerde muslim sympatiserer med terroristene..


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Heh.. Hva menes med hver fjerdemuslim sympatiserer med bombemennenes motiver ? Jeg forstår godt hvorfor muslimene bombet london og WTC. Ikke fordi de hater vår frihet eller fordi de er barbarer. De vil ha hevn over USA og de som har hjulpet usa med å angripe hjemlandet deres afghanistan.

 

USA invaderte A-stan /etter/ 11/9.

 

Når man snakker om innvandringspolitikk er det gjerne innvandringsmotstanderne som gnåler om at man ikke skal generalisere. Her fremstiller du samtlige 1.3 milliarder muslimer som en homogen gruppe. Hva er det britene har gjordt vondt mot noen annengenerasjonsinnvandrere fra Pakistan som gjorde at de sprengte seg selv og 52 andre i luften? Hvis de mistrivdes så jævlig med demokrati, relgionsfrihet, ytringsfrihet, velferdsstat og andre goder som ikke hører sammen med islamske samfunn så var det ingen som hindret de i å flytte til Pakistan ellet et annet totalitært regime.

 

Taliban-styret i A-stan var noe av det kjipeste menneskeheten har sett i moderne tid, innbyggerne burde ha vært glade for at noen kom og frigjorde de fra skrullinggjengen.

Men overgrep er jo helt ok bare det er muslimene som gjør det.

Lenke til kommentar
Barbarer er de nok, men det har neppe noe med at de "hater vår frihet". Dette er pisspreik som Dubya har spydd ut i flere av sine hatske, løgnaktige, falske taler.

De kjemper for et regime hvor kvinnen er mannens eiendom, homoseksuelle henges offentlig som underholdning, sharia er et sentralt element i kriminalomsorgen, alle former for underholdning forbys, landet skal styres etter koreanen med en gjeng fundamentalister bak rattet, osv. Hva kaller du det?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...