Gå til innhold

Acer TM 8104 eller Acer Ferrari 400 (edit)


Anbefalte innlegg

Hei og god sommer til dere alle :)

Det er jommen ikke lett å kjøpe seg en bærbar i disse dager..

 

Jeg leter etter en maskin som egner seg til photoshop, musikkprogrammer og skolearbeid (kunst). Jeg tror jeg har kommet frem til 2 kandidater å velge mellom:Acer Travelmate 8104 og Whitebox "Otto Fantastic"...

 

De viktigste egenskapene jeg leter etter er: god skjerm, 3-4 timer batteri, grei lyd i høyttallerne samt at den ikke støyer alt for mye.

 

Jeg føler meg tryggest på Acer maskinen fordi det er et kjent merke og at de forhåpentligvis yter service i London (skole)

 

(Jeg er nødt til å kjøpe maskinen her hjemme i Norge da jeg kjøper det på firma)

 

Jeg håper med denne posten å få synspunkter og tips til mitt endelige innkjøp.

:dribble:

Endret av lobster
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Skal du ha den i London er Acer definitivt valget. 2 dagers internasjonal reisegaranti. Med Whitebox virker det ofte som om det kan være vanskelig no å få service i Norge.

 

Har 8104, den har en bra skjerm, støyer lite (synes jeg), fra 2-4 timer batteritid alt etter hva den skal yte. Lyde fra de interne høyttalerne er derimot ikke noe å skryte av.

 

Lykke til :)

Lenke til kommentar

spør du meg er valget rimelig enkelt!! acer! den er sefølgelig dyrere men du får hvertfall kvalitet og god service....du kan jo også se de mindre modellene i samme serie... whitebox har for dårlig rykte på seg for at jeg skal handle der!! lykke til!!

 

ps. venter på min xps... den er sjef den...

Lenke til kommentar

det er vell ikke store forskjellen,bortsett fra at 8104 er basert på intel og ferrari er amd... smak og behag... jeg er ikke noen ekspert... men har vært i den samme dilemma selv. valget var mellom xps el ferrari. så da sier det vel seg selv hva jeg hadde valgt mellom de to acer modellene. selv om jeg er mest fan av intel...hehe men locken til ferrari er veldig nice da...

 

lykke til!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...