Gå til innhold

PSU er ødelagt og piper


Anbefalte innlegg

Har en Thermaltake Silent Purepower 410 som tilsynelatende uten grunn ikke startet i dag. så fort den får strøm suser/piper den, det høres ut som noe spinner i høy hastighet.. litt vanskelig å forklare. poenget er at den ikke virker.

 

bare for å ha sagt det; jeg har prøvd med en annen PSU og da funket maskinen som bare det.

 

noen som vet hva som er feil?

Endret av rasputin_g
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har akkurat samme problemet med samme PSU. Kom tilbake etter ferien, maskinen starter ikke og PSU piper. Maskinen har da vært avskrudd og plugget ut i ca en måned. Skrudde opp PSU for å feilsøke litt, målte over 150 volt potensiale mellom de to kjøleribbene inni (tror ihvertfall det er kjøleribber), da jeg koblet dem sammen med en liten motstand (lurt, Olaaaaa, nå var du veldig lur...) ble pipelyden høyere og lysere. Den ble "normal" igjen da jeg fjernet motstanden.

 

Lurer på om jeg skal sende den tilbake eller om de kommer til å si at "her har bruker fiklet, derfor ingen erstatning". Skal høre på jobben om jeg får låne en gammel PSU, håper den gamle ikke tok med seg resten av systemet i sin dødssang.

 

Har prøvd å jumpstarte, hjelpe viftene igang, pipeyden kommer med en gang psu skrus på, uavhengig om jeg prøver å jumpstarte den eller ikke. :no:

 

Er det noen andre som vet noe om hva dette problemet kan være for noe?

 

Edit: googla litt, fant dette. Ser ut som om den powersupplyen går istykker om den er koblet ut i lengere perioder. FANTASTISK, TT! :thumbup::nei:

Endret av Olaaaaa
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...