Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Ny maskin, skjerm får ikke signaler


Anbefalte innlegg

Jeg bestilte ny maskin fra netshop.no, og fikk delene i går. I den lange nattetime satt jeg og satte den sammen. Da jeg endelig skulle skru den på for første gang, startet den opp, men skjermen ville ikke få noen signaler.

Maskinen starter ellers greit opp, og alle vifter starter.

Av ledninger fra PSUenb, som er en Thermaltake Silent strømforsyning 680W, er 24-pinen plugget inn, og den 4-pins kontakten. Ellers er alt av optiske drev og hardisker koblet til den.

Skjermkortet er et Gigabyte 6600GT.

 

Skjermen er en Benq FP937s+.

Jeg har prøvd både VGA og DVI, og begge deler samtidig, men det står No signal detected når jeg skrur på maskinen. Jeg mistenker egentelig at skjermkortet er ødelagt, ettersom den ikke fungerer på min gamle CRT heller. Men viften på kortet går.

 

Etter å ha lest litt rundt med folk med ca. samme problemer, har jeg testet ut tipsene de fikk også. Jeg har dermed prøvd å ha rambrikkene i alle mulige kombinasjoner.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har ingen mulighet for å teste i en annen maskin. Ellers hadde jeg allerere gjort det.

Men ingen andre tips til hvordan jeg kan sjekke hva som kan være galt, når jeg bare har en maskin? Den andre maskinen jeg har tilgjengelig, er en socket A med AGP. Det blir litt vanskelig å teste ting når jeg har socket 939 og PCI-e.

Lenke til kommentar

Jeg har samme problem nå, og har prøvt alle mulige kombinasjoner, eneste jeg kommer fram til er at jeg må få nytt hovedkort i og med at jeg har prøvt skjermkortet i en annen pc og det funket. Har du skiftet chipsett kjøler? det var etter det at jeg ikke fikk noe bilde på skjermen uansett hva jeg gjorde

Endret av Marcelo
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...