Gå til innhold

Er Icemat Syberia et godt kjøp?


Anbefalte innlegg

Ok, mye rart fra folk her... Nesten så det grenser til usaklig...

Icemat er helt ok, som sagt tidligere det beste allround headphones som er der ute til den prisen, MEN, og det er et stort MEN...

Ikke kjøp det om du gamer, det gjengir ikke et fullstendig lydbilde slik som andre gjør.. Da snakker jeg gjerne en tusenlapp opp, har hatt en del billige headset, men du får hva du betaler for..

 

Og det at nabo fyren hører gaminga di, hvem bryr seg om det.. Han hører sikkert bedre banninga di etter at du ble kakka i bakhodet av en listende noob jævel som ikke rekker deg opp til tåballa i skillzzz, bare fordi du ikke ville bruke et stakkars lite laken ekstra... :cool:

Endret av Dre@m_Lord
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg er ikke akkuratt audiofil, men min mening er:

 

Musikk/Film: Bra til å være et billig headset. Fin bass som ikke "bokser" i stykker headsettet :p

 

Gaming: OK, men er nok bedre alternativer.

 

Design: Godt å ha på seg, men nå om sommern kan det bli "litt" varmt inni der. Jeg må ha luftepauser, må jo være konstant 30 grader+ på rommet så kanskje ikke så rart at det blir varmt inni dem?

Lenke til kommentar

Har selv ICEmat headsett, Syns headsettet er helt bra til denne pris. Men du får alltids headsett til bedre pris og slik vil d alltid komme. Folk kjøper seg headsett til 2000,- og d er helt konge til 2 måneder etterpå til d har kommet et nytt headsett til litt dyrer pris som overgår d andre. Skalu ha d maximale på PC må du nok bytte deler etter ca hvert halvår for og være oppdatert ;D Men når d gjelder gaming er ikke hva du hører som gjelder er hva du fragger som teller ;D hehe men lyd er seff en VELDIG viktig sak..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...