Gå til innhold

GainWard GeForce 6600GT driver problem


Anbefalte innlegg

Hei! Jeg er en som gamer cs, men med dette kortet her så fps-dropper jeg så vanvittig. Jeg tror det er driveren som er problemet. Tidligere så brukte jeg geforce FX5200, noe som egentlig fungerte heilt greit, men duger ikke til nye spill. Nå har jeg motsatt problem, det nye skjermkorte duger til nye, men ikke til gamle. Det er en god stund siden jeg kjøpte GT6600 kortet, men jeg bytta det ut med tanke på at cs 1,6 er førsteprioritet her.

 

Men nå er jeg LEI. Lei av å ha et dyrt skjermkort liggende nede pga et driverproblem. Dette er problemet; Jeg innstalerer en nvidia driver, versjon 61.77. Men ingenting skjer etter den er "innstalert".. akkurat som om den aldri ble innstalert. Det samme skjer med de gode gamle detonator driverne, vet om andre som får til 61.77 som har 6800GT.

 

Noen som vet hva feilen kan være?

 

mvh Ole

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg bruker drivercleaner.

 

Cs 1,6 går mye på CPU, akkurat det som er problemet. Nye skjermkort med nye drivere til nye spill fungerer, men til gamle spill blir det dårlig ytelse. Noen sier at cpuen jobber for mye. Ikke vet jeg.

 

Men problemet er at gamle drivere ikke vil bli innstalert.

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Jeg har innstalert alt riktig, jeg har bra fps i NYE spill osv, men i gamle så har jeg elendig. Jeg trenger noen gamle drivere, men som sagt så fungerer det ikke å innstalere gamle drivere, de bli liksom innstalert ekstremt raskt og etter reboot er det liksom som om ingenting har skjedd.

 

Hva kan jeg gjøre for å få innstalert disse driverene?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...