Gå til innhold

Prosjekt: Carputer (Mini-ITX)


Anbefalte innlegg

Hvor får man kjøpt det? Er det en universal ECU? (som passer på f.eks. en opel vectra?) Har også en PC i bagasjen som nå hovedsaklig fungerer som GPS og musikk/video, men hadde vært gøy å kjørt full motor-overvåkning inn dit også.

 

Får kjøpt de på eBay og mangen andre steder. Er ikke universal nei, en modell for hver motor. Finnes bare til japanske biler.

 

Med en pris på 8-9k + frakt og moms, vil jeg tro den er litt i det dyreste laget hvis den kun skal brukes til motorovervåkning. Jeg trenger den for å kunne endre fuel og ignition map når jeg trimmer motoren.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Hvordan går det fremover? Gikk koblingen smertefritt?. En stund siden sist update.

8164272[/snapback]

 

Carputeren ligger fortsatt på bordet her, jeg har vært litt opptatt med å gjøre denne bilen...

 

 

702189-bilde3-img_0003.jpg

702189-bilde2-img_0002.jpg

702189-bilde5-img_0005.jpg

 

 

...om til denne:

 

 

IMG_1594c.jpg

 

IMG_1593c.jpg

 

IMG_1595c.jpg

 

 

Mangler fortsatt noen deler utvendig.

 

Når det gjelder carputeren, så holder jeg på å feste skjermen i dashen. Prøvde først å lage en ramme av fibersparkel, men det funka dårlig. Fant noe som heter "formbar plast" på Clas Ohlson, varmer det opp til 60°C og former det akkurat som kitt, blir hardt igjen når det blir kaldt. Håper jeg får tid til å teste det i helga som kommer :)

Lenke til kommentar
Når det gjelder carputeren, så holder jeg på å feste skjermen i dashen. Prøvde først å lage en ramme av fibersparkel, men det funka dårlig. Fant noe som heter "formbar plast" på Clas Ohlson, varmer det opp til 60°C og former det akkurat som kitt, blir hardt igjen når det blir kaldt. Håper jeg får tid til å teste det i helga som kommer  :)

8164769[/snapback]

 

Bilen blei bra! :)

 

Oki, da spørs det om det blir noen ECU her i gården gitt (spessielt siden jeg kjører tysk Vectra 4x4 =)

 

Men ang. formbar plast greiene dine, jeg så på det jeg og, men etter å ha vært to år i South Carolina og sett hvordan "vanlige" dashbord blir seendes ut etter mye sol, så tenkte jeg at 60 grader ikke er så mye når sola står på.... litt kjedelig hvis den smelter i løpet av en varm sommerdag.....?

 

edit: regner med det er denne: http://www.clasohlson.no/Product/Product.aspx?id=8740520 du tenkte på? .. man kunne jo kanskje formet ved hjelp av den, for så å legge på ett lag med lim/sparkel/lakk eller lignende? Si ifra hvordan den var å jobbe med og hvordan resultatet blir da?! :) tenkte å bygge om dashbordet selv (for nå står den på sånn jalla-monitor-holder alà universal mobil holder..

Endret av Dingy
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
  • 4 uker senere...
  • 1 måned senere...
  • 1 år senere...
  • 2 uker senere...
  • 6 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...