Gå til innhold

Den store tromme-tråden


figure_02

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har vurdert å skaffe det jeg og, men har funnet ut at det er liksågreit å gjennomgå litt smerte, så blir jo huden sterkere etterhvert.

 

Men gleder meg til å høre opptak! Deliverance er jo kanskje Opeths feteste sang. Virkelig synd at Martin slutta, men får håpe Axe klarer å levere like bra.

Lenke til kommentar

Tror nesten jeg må finne frem litt Opeth å høre hva dere snakker om :p

*edit* shit så overraska jeg ble.. Hadde ikke forventa sånn type musikk, eller mest vokalen egentlig :p GROV stemme må jeg si.. Men respekt til deg for at du klarer å spille gjennom en sånn sang :p Hvordan har dere vokalen?

 

Ja forsåvidt sant det Marius, men tenkte bare på om det blir billigere til mer du handler, eller er det bare over en "grense" liksom..?

 

Har bedrevet dagen med filming, så legger vel snart ut en film på youtube :p Har prøvd å gjøre den litt morsom, men har funnet ut at man faktisk må være morsom da.. Major crash.. men men :p

Endret av SirAnderz
Lenke til kommentar

Er vel mest for egen del, om du handler mye cymbaler samtidig liksom, sparer du litt på hver cymbal blir det jo litt mer totalt sett, enn å kjøpe alt til full pris her i Norge f.eks...

 

Har vokalen omtrent som den er, men han synger jo ganske mye clean i den låta og da, er jo ikke bare growling... Så om du klarer komme over den noe brutale starten er det noen fine musikalske godbiter etterhvert... Brutal growle-vokal er ikke min favoritt heller, men synes Opeth har den perfekte blanding, musikken blir og mer virkningsfull når det etter rolige/fine partier kommer noe skikkelig brutalt, for så å gå helt ned igjen, i stedet for andre death band der det ofte er full pøs hele tiden...

Endret av ZprMario
Lenke til kommentar

Ja for all del, sa ikke noe om at det ikke var tøft, ikke min stil - men likte veldig godt når de roa ned.. Viste at de faktisk var allsidige.. (Sier ikke at musikere i slike band som regel ikke er allside, men at de viser de sjeldent;P - min erfaring)

 

Vel vel.. Har som sagt fiksa til en film, så kan vel egentlig bare legge ut linken :p Er ikke noe stolt over den eller noe, men hadde bare litt lyst å lage en film! Så ta det med en klype salt.. Eller tre..

 

http://www.youtube.com/watch?v=rIDp4gxK7zA

Lenke til kommentar

Haha ja, jeg stemte skarpen litt.. Ble lei av den dårlige lyden, hadde egentlig gitt opp å få god lyd i den(lengre sak) men så plutselig ble den, hvertfall bedre også måtte jeg bare spille litt.. Spytta den ut etterhvert, men klipte vekk det:p

 

Kameraet koster rundt 40 000 så det er veldig bra lyd på det egentlig, men komprimering somsagt.. Gjerne legg igjen en kommentar der og:)

 

Ikke mitt kamera forresten!

Lenke til kommentar

Trommene ser jo vanvittig bra ut da, lugsa er til fordel for lyden - og det er jo det aller viktigste!

Har alltid hatt lyst på et custom sett. Herlig å ha noe unikt. De lages helt etter egne spesifikasjoner, og man får ekte håndtverk. Man får også navnet sitt inngravert på innsiden av hver tromme!

 

Dessuten er det veldig bra å kunne kjøpe trommer som ikke er masseprodusert, har flydd jorda rundt, og som ikke bruker materialer som truer regnskogen..!

 

Ser for meg et trivelig lite snekkerverksted midt i den finske skogen :p

Lenke til kommentar

Stemmer med Deliverance, har vel aldri nevnt noen andre låter av de... Selv om det meste de har er veldig bra :)

 

Har nå lagt ut Mapex settet her for salg, valgte å gjøre det ettersom det altfor sjeldent blir brukt. Har det stående hjemme etter at det ene bandet mitt ble oppløst, bruker stort sett kun Roland settet til å øve med hjemme (mest praktisk) og da ser jeg ikke helt vitsen med å ha et så dyrt sett stående her og støve ned. Annonsen kommer ut på finn.no vært øyeblikk, selger unna endel Paiste cymbaler også med det settet, får kikke innom om noen skulle være interessert...

Endret av ZprMario
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...