Gå til innhold

finne billig digitalkamera!hjelp!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hallo.

Du har ikke spesifisert til hvilken bruk dette kameraet er tenkt. De mest avanserte koster jo mer og det er det oftest en grunn til, men dersom man bare skal ha kameraet til familiebilder og andre hverdagsmotiver, så duger de fleste kameraer. Og hvorfor akkurat 4,1 MP? Har du et spesielt kamera i kikkerten?

Til familebilder er det etter min mening tilstrekkelig med 3 MP, det er viktigere med optikken og programvaren i kameraet.

 

Selv kjøpte jeg et Kodak CX 7430 fordi mitt andre kamera sviktet, (Pentax Optio S30), og jeg ville/måtte ha et kamera til en ferietur uka etter. Jeg er veldig godt fornøyd med Kodak kameraet så langt, det tar gode bilder, det doserer blitzen godt, og det bruker standard AA-batterier så det er lett å få tak i reserver dersom en krise skulle oppstå. Så til rett under tusenlappen tror jeg det var et godt kjøp. Men det har ingen manuelle instillinger, med unntak av at man kan justere eksponeringen med to blendersteg opp og ned. Resten går på programmer, og dette fungerer greit.

 

REGS

Lenke til kommentar

Slenger du på usle 400,- får du Olympus C-765 Ultrazoom, med 4 MP, 10x optisk zoom (38 - 380 mm), 3 cm supermakro og meger bra optikk. Jeg pleier å kalle det absolutt mest-for-pengne-kamera her på forumet, til både glede og irritasjon for enkelte. Men les litt tester av det. Dette kan brukes til mye gøy.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...