Gå til innhold

Sony Ericsson Og Bluetooth


Anbefalte innlegg

Sliter med å få blutooth tilkoblingen til å virke bra. Har en MSI Bluetooth Dongle, har innstalert siste driver. Men Når jeg velger å starte bluetooth kobler den seg av og på hele tiden.....noen som har noen ideer...? skjønner ikke dette med disse com portene og de greiene der....programmene som fulgte med telefonen ,som for øvrig er Sony E. K700i, nesten aldri får kontakt med telefonen :dontgetit:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

har selv en msi bluetooth stick, og den fungerer fint med både msi's egen programvare og den lille driveren for å bruke den med bluetooth stacken som microsoft kom med i sp2 til xp.

 

det jeg har opplevd som knotete er autentisering av pc på telefonen og omvendt. det står ingen plasser at man står fritt til å velge pinkoden selv. hehe.. har tilbrakt litt tid fordypet i manualer på leting etter standard pinkoder :!: :hmm: :!:

 

andre ting som kan slå inn er apparater som opererer i samme frekvensområde. feks trådløst utstyr for nettverk (vlan), trådløst utstyr for videosendere etc. hehe.. en defekt mikrobølge ovn kan også ødelegge for disse (lekkasje av stråling), men det finner du jo fort ut om ting slutter å funke når du griller popcorn :D

forsøk å flytte på evt basestasjoner evt plugg ut strømmen og se om det blir bedre.

 

andre ting som kan prøves er å oppgradere software i telefonen. stikk innom et servicesenter, de pleier å gjøre det gratis..

 

hth

 

MrM

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...