Gå til innhold

32" lcd eller 42" plasma


Anbefalte innlegg

For noen måneder siden så røyk den gamle grundigen til min samboer :love: Takk for det! Men nå har vi sittet og sett på en 14" grundig som er den gamle Tv`n hennes. Men nå begynner jeg å bli grundig lei!! hehe

 

Så her er planen jeg har lyst til å overaske henne med en TV, enten en 32" lcd eller en 42" plasma, siden det er en stund til ting skjer med HD-ready funksjonen så er ikke dette et must, har planer om å bruke rundt 10000,- helst under.

Jeg har ikke så greie på tekniske ting og sånn

 

Nå vet jeg at det er vanskelig å få et 42" plasma til under 10000,-

Men håper dere forstår problematikken min, syntes dere at det holder med en 32" tv lcd? til en middels stor tv stue.

Men husker første gangen jeg så den gamle projektor tv til min bror, og når jeg så bilde så fikk jeg jo bakoversveis fordi det v ar så stort. Har litt lyst til at gjestene som kommer på besøk skal få litt av den samme følelsen.

 

Kom gjerne med innspill.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

I den prisklassen får du ikke topp kvalitet. Det kommer helt ann på hvor kresen du er på bildetkvaliteten. Du får en brukbar plasma til 10 lapper, som vil være en helt grei TV hvis du har gode signaler på tv anlegget ditt. (digital kabel eller parabol)

 

Har du plass, får du helt klart mest for pengene ved å velge plasma. En 32" LCD har vel høyere WAF og er bedre til PC bruk, men jeg synes kontrasten på slike skjermer foreløpig er for dårlig. Ta deg en tur rundt i butikkene og se på en del skjermer før du kjøper.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...