Gå til innhold

Thermaltake 680 watts strømforsyning


Anbefalte innlegg

Thermaltake 680 watts strømforsyning, som nevnt. Jeg vurderer denne da jeg skal ha meg OCZ brikker, og har DFI lanparty nF4 SLI-DR og kjører AMD64 3200 med kjøling med Zahlman, 13cm vifta i kobber, og har tenkt å supplere mitt nåværende POV 6600GT kort med ett til i SLI.

 

Noen som har prøvd strømforsyninga? meninger?

 

Mvh.

 

Bjørn

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har hatt denne i en måned nå, og er foreløpig meget fornøyd. Jeg har dog lest at DFI ikke anbefaler denne til Lanparty-kortene, og at enkelte har problemer med ustabilitet. Jeg har ikke opplevd slike problemer selv, og så langt virker strømforsyninga svært stabil. Se profil for specs.

 

En ting jeg ikke er fornøyd med er at PCI-e kontaktene (doble for SLI-oppsett) ikke passer i uttaket på skjermkortet. Jeg har lest at dette er pga. at kontaktene ble produsert for en tidligere standard av PCI-e. Det er svakt av Thermaltake å ikke ha rettet opp dette. Jeg kjører derfor en overgang (fulgte med skjermkortet) fra en standard molex, og den doble PCI-e kabelen ligger ubrukt inne i kabinettet.

 

Med tanke på ditt SLI-oppsett vil jeg anbefale deg en annen strømforsyning, med PCI-e kontakter som passer i skjermkortene.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...