Gå til innhold

Problemer med Aquarius II vannblokk på 6800


Anbefalte innlegg

Jeg klarer ikke å få min vannblokk til å sitte ordentlig fast på skjermkortet.

Har strammet stripsene så hardt at den er blitt dratt bort fra skruene så den så vidt dekker kjernen!

 

Har brukt artic silver 5, må man bruke termisk lim?

Kan få blokken til å gli ved å dytte med fingeren på den.

 

 

Noen Ideer? :hmm:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har akkurat installert mitt bigwater sett med aquarius II blokken. Jeg har et Gainward 6800 GT GS kort og der passet ikke hullene rundt blokka med de skruene som fulgte med. Var litt frustrert en periode. Det viste seg at hullene som er på kortet der gpu kjøleren satt er mindre enn de hullene der RAM kjøleblokka satt. Fikk da festet vannblokka med de medfølgende skruene kun i nedre del, og da løfter blokka seg opp i øvre kant. Fikset det problemet med små strips. Blokka sitter som fy nå, men ser jo litt 'jalla' ut... :ermm:

 

Noen andre hadde det samme problemet, men han brukte en skrue til å lage gjenger i kortet. Skal prøve å få tak i det, men inntil videre får stripsene sitte :yes:

Lenke til kommentar

Jeg har fikset det slik at de 2 medfølgende jernstengene går på skrå nedover og er festet på skruene. Så har jeg brukt strips på begge sidene som strekker seg på skrå oppover, strammet de hardt. Deretter har jeg satt sammen en haug av strips som går over plexiglasset ved nippleneog ned på undersiden av kortet. La på noen ekstra sammenkoblede strips som ligger i en bue ned bak der vannet går ned til blokka, bak de kanalene som står opp fra blokka. Vanskelig forklart, men håper du skjønner? :)

 

Hadde samme problem som deg til å begynne med, blokka ville ikke sitte ordentlig, men etter mye prøving og feiling om hvordan stripsene skulle sitte så satt den til slutt. Tar jeg i kan jeg også bevege litt på blokka, men tror at så lenge den sitter flatt på gpu'en så er det greit. Ingen som skal bevege på den under bruk uansett ;)

 

Pastaen tørker aldri, men etter noen timers bruk så blir den tykkere og seigere. Leste litt om det på artic silvers hjemmesider. Pastaen skal jo bare fylle opp de mikroskopiske ujevnhetene i blokka og på gpu'en. Et tynt og fint lag er nok.

 

Håper du får det til! :thumbup:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...