Gå til innhold

Synspunkter om Mustek Gsmart Mini 2


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har hatt kameraet litt over en uke nå, og er storfornøyd. Det har noen dårlige sider, men den lave prisen og det mikroskopiske formatet veier opp mot det negative.

 

Noen kamera har feil, det er tydelig at produsenten har hatt et knapt tidsskjema og ikke rukket å teste godt nok. Mitt kamera er feilfritt, og bildene har ikke det rødskjæret som trakk ned i omtalen på dinside. Kvaliteten i normalt lys ute er god, og jeg har flere suksessfulle bilder innendørs så lenge belysningen er god nok. Batteriet holder lenge så lenge det lades riktig første gangen, og overføringen går som en lek.

 

Det krever en god stund med innlæring når det gjelder å ta gode bilder med kameraet, og det er slett ikke dumt å ta flere av gangen i tilfelle det ene blir uklart. Det er vanskelig å holde et så lite kamera i ro, og dermed er faren for fartsstriper til stede. Etter å ha tatt noen hundre bilder så begynner man å få teket på det :smile:

 

Sammenlignet med Logitech sitt pocketkamera er dette langt bedre. Kvaliteten på bildene er knapt sammenlignbar, da GSmart vinner overlegent. Prisen er også lavere. Alt i alt et godt kamera som du sannsynligvis vil ha glede av i lang tid!

Lenke til kommentar

Takk zanti :smile: det var omtalen jeg var ute etter. du kan ikke legge ut noen bilder du har tatt også ? Jeg må nemlig vente til Mandag med å hente kameraet fordi komplett får først inn nytt parti da. Det første jeg fikk hadde linsefeil og jeg fikk levert det tilbake :smile:

Lenke til kommentar

Det er de beste bildene som jeg har sett hittil har blitt tatt med kameraet. Gratulerer Trond du har virkelig fått greisen på det :smile:

 

Her er direkte linker :

http://home.no.net/manskow/mustek/jpg/sarah-1b.jpg

Og

http://home.no.net/manskow/mustek/jpg/ball1b.jpg

 

 

 

Har du forresten brukt makro på disse to ?

 

(Ps! Fortsett gjerne med å legge ut bilder)

 

_________________

m1.gif

 

*Digge* *Digge* :grin:

 

 

 

[ Denne Melding var redigert av: cyberspin på 2002-06-29 11:13 ]

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...