Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nå skeli vi veldig skjevt ut. Prøv å holde dere litt on-topic.

 

On-Topic:

 

Det med at gjennomsnittsalderen i WoW er lavere enn i GW kan godt være sant, men dette forandrer egentlig ikke vilket spill som er best. De som oppfører seg som 14-tisser kommer seg aldri noe langt i slike spill. Heller ingen som vil ha de med i instances. Derfor tror jeg nok ikke at alderen har så mye å si for et spill.

Lenke til kommentar

Tremeningen min ble nettop 15 og han kan faktisk oppføre seg, forde om

noen er yngre enn 17 vil det ikke si at de er barnslige idioter. Er vell en dårli

måte å bevise at wow er dårli på, når man sier at det har bare fjortisser.

Spiller gw selv men synes wow ser veldi bra ut, ikke mange wow gamere som

"flamer" gw så hvorfor skal gw gamere flame wow så jevli hele tiden? Hvis dere

ikke liker wow så er det greit, hold dere til gw da vell. Wow har også mange fler

spillere enn gw.

Lenke til kommentar

GW, er vell et spill jeg har fundert mye på, etter hva jeg har hørt virker det utrolig morsomt ut, men bare tanken på å gå rundt alene i en verden mister sjarmen 80%, spiller egentlig online spill for og spille med andre, og oppleve en verden som er sjarmerende og anerledes. Spiller selv WoW og er veldig fornøyd. Kanskje folk klager mye på at questene er drep x y antall ganger og få item, men det ligger som regel en lang og spennende storry bak de mange hvis du bare gidder og lese de. Men det ligger vell i naturen at etter de 30 første questene med kjedelig storry blir man til og spamme igjennom og drite i og lese. Syns det er litt feil det med at det er flere mindre årige som spiller wow. Nå må man huske på at GW er uten måndtlig konstander. Og det og bare lese de første innlegene som går ut på det samme "GW er best for WOW suuuuger!1one". Gjør vondt og lese slike usakelige innlegg. Men jo, det er og forblir altid folk som ikke oppfører seg i spill, det er det i alle. En god ide er vell og kjøpe begge spillene hvis man er usikker, for det koster deg jo ikke mye. WoW koster 100kr i måneden, pant flasker, grav i lommer og stup under soffa putene i stua så får du grava sammen lit penger^^. GW er "gratis". Syns ikke WoW har så tegneserie grafikk, syns den er unik, men ikke tegneserie, tenker mer på XIII når jeg hører tegneserie. SOm sakt lenger opp var at GW har vær, ah gud det er et pluss^^ det gir opplevelse og spenning med vær skifte, er litt kjedelig og gå igjennom Wetlands i WoW og undre over når vannet tørker opp av all god være. PvP tørr jeg ikke gå utover siden jeg ikke har spilt GW, men så virker det taktsikt og morosmt med så mange skills og velge mellom og bare 8 du kan bruke der og da. Taktik har WoW også, men ikke på samme måte. Kanskje mer linjært. Er veldig mange gode argumenter folk skriver og det gir meg mer lyst til og kjøpe meg GW for og prøve det, og kanskje spille det som alt spill.

 

En ting jeg lurer på, er det ikke ganking i GW også (leste en kar som klagde på corpsecamping og ganking i wow, som det er mye av^^)? og hvordan funker egentlig PvP når du er i instance utenfor byen?

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...