Gå til innhold

Hjelp til valg av kamera


Anbefalte innlegg

Om du måtte mene jeg er enkel eller ikke er strengt tatt ikke så veldig relevant i denne sammenheng. Jeg må videre bare påpeke at dette ikke en gang kan sammenlignes med det å tro på gud, eller om man kan dra på ferie til månen om 10 år med hvor mange bilder et kompaktkamera kan ta. Dette går det faktisk ann å teste! Jeg synes det ikke er for mye forlangt at du kommer med noe som støtter opp om det du tror.

 

At du hisser deg opp på den måten du gjør, og kaller andre folk enkel når de stiller spørsmålstegn ved det du sier, sier vel i grunn mer om deg :nei:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ja, når du formulerer deg på denne måten må jeg nok bare bite i gresset. Jeg burde skjønt at det var dumt å skrive hva jeg mente og trodde kunne være mulig i denne saken UTEN å, på forhånd, innhente data. Kan bare beklage på det sterkeste.

 

Håper du kan tilgi meg for dette overtrampet.

 

Jeg mener at det kan skape frustrasjon blant forumets brukere ved at noen sier hva de tror om enkelte ting UTEN å komme med tørre fakta.

Ups, der gjorde jeg det igjen.... ("Jeg MENER at det kan skape frustrasjon") ikke lett dette her, men jeg skal gjøre mitt beste. (lover)

 

Det at jeg sa at du var enkel er jo selvfølgelig også et overtramp av samme slaget. Det er jo noe jeg har fått inntrykk av gjennom det du har skrevet, og kan ikke undersøkes.... Sorry for den også.

 

F828

Lenke til kommentar

Takk for linken og ellers saklig informasjon Kristallo, samt saklighet gitt fra dere andre.

 

Til F828: Hvis prosjektet går bra, så skal du i etterkant få vite hvorfor vi på så kort tid, tok så mange bilder, og hvor de aller fleste har betydning.

 

Vi har nå foretatt valget: Nikon coolpix 4300 X 2. Vi er nå forsynt både med kameraene og batterier.

 

hilsen JL

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...