Gå til innhold

Logitech Z-5500... reklamasjons-sak?


Anbefalte innlegg

Dette anlegget har imponert meg fra dag 1 (4. November 2004). Da jeg fikk det var jeg veldig opptatt av å behandle anlegget mest mulig riktig. Jeg spilte inn anlegget godt i over/ tilsammen 100 timer, før jeg begynte å dra på litt volum. Dette anlegget har en THX godkjenning, jeg refererer kriteriene: "En THX-godkjennelse er den ultimate anerkjennelsen av kvaliteten på høyttalersystemet. Det er en bekreftelse på at høyttalersystemet gir samme lydopplevelse som i en kinosal. Z-5500 Digital er et av svært få høyttalersystemer som imøtekommer de strenge THX-kravene"

 

Da jeg omsider begynte dra på litt, og anlegget hadde stått å spilt på moderat / godt volum i ca 2 timer, kom det spraking og rar lyd ut av 2 av satelittene. Men dette har kommet og gått litt. Men da jeg i går prøvde å bruke headset via hovedenheten, fikk jeg forferdelig rar lyd i headsetet (som forøvrig funker bra på høyt volum og bass fra en iPod, så det er ikke headsetet som er dårlig, Koss porta pro). Siden også denne rare sprake, "død og flat bass" lyden kom også gjennom headsetet mitt, kobla via hovedenheten, mistenker jeg at det enten noe galt i forsterkeren i basseren, eller i hovedenheten! Det som er underlig er at denne feilen nå har dukket opp litt frem og tilbake de siste 2 dagene (som jeg har merket feilen). Det er sånn at det er enkelte lyder i sanger som satelittene ikke klarer spille rent. Jeg må si jeg virkelig ikke hadde forventet denne type feil på dette anlegget. Jeg har tidligere hatt z560 anlegget fra logitech (forgjengeren) med 400W RMS og samme Aluminiumspolerte faseplugger i satelittene. Det spilte jeg også godt inn, og kunne spille så lenge jeg ville på høyt volum med fyldig bass og tilfredstillende diskant / mellomtone. Da forventet jeg at etterkommeren (z-5500 Digital) skulle imponere meg minst like godt.

 

Jeg vil også referere fra garantien som står i brukerhåndboken som fulgte med anlegget: "Logitech garanterer at maskinvaren denne dokumentasjonen tilhører, skal være uten betydningsfulle defekter i form av produkt- eller produksjonsfeil i en periode på 2 år fra kjøpsdato".

 

Noen som har forslag til hva som kan være feil, evnt noen som har samme anlegget som har vært borti samme problem eller kjenner til problemet?

 

Er veldig glad for tilbakemeldinger fra alle som har forslag til feil med anlegget mitt :)

 

mvh

Steinar Karlsen (en smule frustrert)

 

110% sikker på at det er en feil med anlegget!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...