Gå til innhold

Rulletekster?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Du kan lage rulletekst i premiere. Lag en "titles" (F9) med all teksten du behøver og lagre den. Sett "title'en" i Video 2. Høyreklikk på "title'en" og velg motion en en undermeny som jeg ikke husker hva heter (ca midt i menyen). Der kan du få teksten til å flytte seg hvor enn du ønsker. Har ikke testet med noe lang rulletkst, men det burde ikke være noe problem.

 

___

TV

Lenke til kommentar

Hei,

 

Må bare føye til at en ikke trenger AE for å bruke keyframes lenger, ihvertfall ikke på et par effekter som for eksempel å endre anchor point og position.

 

Skal imidlertid ikke stikke under en stol at det er litt gøyere å jobbe med AE. Men da må man jo ha 13000 kroner for å kjøpe production bundle

 

JA FOR DET ER VEL INGEN SOM REDIGERER MED ULISENSIERT PROGRAMVARE HER? hehe

 

Kjeder meg

Lenke til kommentar

Hei,

 

Ulead VideoStudio og Ulead MediaStudio gir deg muligheten til å legge på rulletekst (og alle andre former for tekst) rett i redigeringsprogrammet.

 

http://www.ulead.com/

 

- Du bare legger på en "tittel" på tidslinjen, og velger rulle-egenskaper for denne. Teksten vil da rulle over skjermen (med eller uten video i bakgrunnen).

 

PS. På samme måte som rullende tekst kan du legge på bilder eller video som beveger seg over skjermen! Veldig enkelt og veldig fancy!

 

 

 

[ Denne Melding var redigert av: gussen på 2001-11-28 08:12 ]

Lenke til kommentar
  • 7 måneder senere...

Hei!

Som nemt tidligare i tråden kan ein lage rulletekst i Adobe Premiere.Ein velger det bildet i filmstripen som ein vil skal være rulleteksten.Så høgre klikker ein og velger effekten title.Da kan ein velge kor ein vil at bilde skal begynne å gli..Personlig liker eg nedenfra og opp.Så bør ein også velge bakgrunsfarge til sammefarge som "rulletekstvinduet".

Da er det "bare" å rendre videoen å sjå om det er slik ein vil ha det...

Ein kan også lage fleire "avanserte" rulletekster..Slik som den "berømte" Star Wars intro rulleteksten...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...