Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Problemer med nettverk og surfing


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg har med ujevne mellomrom det problem at jeg ikke kan "surfe" på nettet med min nettleser. Feilmeldingen som kommer, er den samme som når man ikke har nett i det hele tatt. Samtidig som dette problemet, så fungerer andre internettbaserte tjenere som mIRC, FTP, MSN og online-spilling uten problemer. Jeg kan også pinge adresser selv om jeg ikke kan "surfe".

 

Som sagt, så oppstår dette problemet bare av og til, men dog like irriterende hver gang. Løsningen på dette har for meg vært å restarte nettverkskortet. Jeg har kun i et par tilfeller vært nødt til å restarte routeren for å være igang igjen. Antivirus er oppdatert og kjører som vanlig, ad-aware kjøres med jevnlige søk uten at det blir funnet noe.

 

Jeg vil estimere at problemet oppstod for ca 2 mnd siden.

 

Har et Billion-modem/router uten firewall aktivert. Firewall er aktivert på min maskin. Har kun en maskin.

 

Noen som har opplevd det samme og kan eventuelt hjelpe? Det hadde blitt satt stor pris på ihvertfall :)

 

Takk for all hjelp.

Endret av bassen
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har samme problemet som jeg har postet i 2 andre poster uten at noen på forumet her har noen løsninger på det. Litt rart at ingen tar tak i det siden det gjelder visst nok en del her.

 

Jeg opplever dette problemet på akkurat samme måte som tråd starter. Det løses for min del med å ta strømmen på router og plugge i igjen, dette skjer ca hver 3 dag.

 

Har forresten en Linksys WRT54G router som går via et ZyXel modem. Bruker også Opera som nettleser men husverten min som også er tilknyttet routeren bruker internet explorer.

 

Meget irriterende!! Skal jo kunne surfe helt flott når alt annet fungerer.

Lenke til kommentar

Kan ikke være Windows update som har slengt ut noe møkk som gjør dette? Disse tingene startet hvert fall etter det ble kjørt hos meg.

 

Andre ting jeg kanskje tenker på er Azureus...

 

Jeg mener, det skal ikke være routerene våre... Vi har jo 3 forskjellige router eksempler her, Linksys som er min, D-Link og Billion. Alle med samme feil og nyeste firmware.

 

Det må da være noe annet som holder på å fucke til den vanlige surfingen vår?

Lenke til kommentar
Jeg har og vært borti tilsvarende problemer, og da har det hjulpet å legge inn faste dns adresser, istedet for de som blir tildelt av dhcp

Jeg bruker fast DNS... Men dog ikke den som kommer fra ISP-en min. Jeg bruker LOS sin DNS her i Kr.sand, LOS er et et selskap som leverer både strøm og fiber osv her nede i sør.

 

Kanskje jeg skal prøve å motta automatisk fra ISP-en min som er Bluecom?

Skal det kunne løse det tro?

 

Må bare tilføye at jeg senest i går måtte ta strømmen på routeren for å få ting til å svive igjen. Alt fungerte utennom vanlig surfing. Det jeg merket var at til og med å jobbe mot routeren i det lokale nettet mitt var tregt. Tok tid og av og til fikk jeg beskjed om at ikke routern sin "side" kunne vises en gang.

Endret av enurweb
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...